Det händer mycket på HMB, vill du vara med? Till vår verksamhet i Dalarna söker vi ännu en duktig platschef.

Som platschef hos HMB Construction har du ett kreativt arbete med stor frihet och mycket ansvar. Du blir en viktig kugge i våra projekt. Du ansvarar för ekonomi, resurssättning, inköp, tid- och produktionsplanering. Du tar ansvar för arbetsplatsens arbetsmiljö och ser till att vi når den kvalitet vår kund förväntar sig. Du informerar och kommunicerar dagligen med arbetsledarna och involveras i daglig problemlösning.

Du arbetar i nära samarbete med projektledaren i ditt projekt, tillsammans fördelar ni ansvar och planerar för tid- och projektplan, resurssättning, materialbehov, upphandlar leverantörer och underentreprenörer.

Vem är du?
Du är en trygg och stabil person med förmågan att fatta tydliga beslut. Du är bra på att hitta och förmedla de gemensamma nämnarna som gör att olika intressenter i ett projekt samarbetar väl med varandra. Du är van att samordna och planera, har erfarenhet att ansvara för ekonomiska frågor och har erfarenhet av ledarskap. Ditt ledarskap är tydligt och coachande. En av dina styrkor är förmågan att peka ut mål och riktning och följa upp dem. Du har erfarenhet av att bygga och leda välfungerande arbetslag.

Som platschef hos HMB får du stor frihet att själv driva ditt projekt. Till din hjälp har du ett modernt projekthanteringssystem, stöd av centrala funktioner och goda bollplank i såväl projektledare som i avdelningschef, arbetsledare och övriga platschefer. Du har viljan att lära dig nytt och arbeta med ständiga förbättringar. Eftersom HMB har medarbetare som trivs är vår personalomsättning låg och du får möjligheten att arbeta med yrkesskickliga hantverkare som känner engagemang och intresse för projekten.

Din formella bakgrund
Du kan vara högskoleutbildad eller ha arbetat dig fram den praktiska vägen - vad som är viktigt är ditt kunnande, inte hur du skaffat det. Du har minst några års erfarenhet som platschef, senior arbetsledare eller motsvarande där ledarskap och ekonomihantering ingått. Du är väl införstådd i traditionell byggproduktion. Din svenska är mycket god i såväl tal som skrift. Då vi delvis har utländska leverantörer krävs att du även kan kommunicera på engelska. Självklart är du van vid datorn som ditt dagliga arbetsredskap och du har körkort för personbil.

Visst har vi också utvecklingsområden och det är därför vi trivs - det finns alltid något nytt att förbättra när allt är möjligt!

Ev frågor besvaras av Tommy Lövenvik 070-6662991.

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Falun
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

HMB Construction är ett av Sveriges 30 största byggföretag - här kombinerar vi det större företagets strukturer med det mindre företagets korta beslutsvägar och familjära stämning. Det är ingen slump att våra ledord är Allt är möjligt! Som framåtsträvande, medarbetarägt företag har vi skapat gott rykte både som en kvalitativ leverantör och en god arbetsgivare. Vi ger våra medarbetare stort förtroende och förväntar oss kreativitet, ansvarstagande och engagemang i utbyte. Vårt huvudkontor finns i Falun och vi har lokal närvaro genom våra platskontor i Gävle, Uppsala, Stockholm, Västerås och Eskilstuna. Totalt är vi ca 300 kollegor som tillsammans skapar allt från nyproducerade bostäder till äventyrsbad och äldreboenden.