Säsongspersonal till Källviksbacken

Säsongspersonal till Källviksbacken

Om företaget

IFK Falun Alpin är en ideell förening som driver Källviksbacken, ca 5 km söder om Falun, en alpinanläggning med 2 liftar, 4 nedfarter varav en snowpark. Klubben anställer viss säsongspersonal, resten av arbetet sköts ideellt av klubbens medlemmar.

Dina arbetsuppgifter

Vi söker dig som vill arbeta extra i kiosken i Källviksbacken under skidsäsongen 22/23.

I jobbet ingår servering av enklare varma rätter och fika, kassahantering och försäljning av liftkort. Du ansvarar för att gästerna får ett gott bemötande och att lokalerna är rena och fina. Du kommer även ansvara för beställningar och arbetet med den löpande driften.

Du ska vara tillgänglig för arbete under vardagkvällar kl.18-21, helger, jul-, sport- och påsklov kl. 9.00-16.00. Arbetet beräknas starta i december och pågår säsongen ut.

Din profil

För att trivas i rollen tror vi att du som person är social och driven, ser vad som behöver göras samt tar egna initiativ när situationen kräver det. Vidare har du lätt för att samarbeta och är serviceinriktad med en positiv inställning då tempot periodvis är högt och kunden ständigt är i fokus.

Ansökan

Vi samarbetar med Clockwork Rekrytering, intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag (4e dec) så skicka in din ansökan så snart som möjligt via www.clockworkpeople.se/

För mer information om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Olivia Sandberg på olivia.sandberg@clwork.se
Mer info
Kontaktperson Olivia Sandberg
Email Mejla Olivia Sandberg
Område Falun
Yrkesroll Hotell & Restaurang, Servering
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Hej! Det är vi som är Clockwork. Enligt Bolagsverket tillhör vi bemanningsbranschen men vi ser det inte som att vi arbetar med bemanning (inte bekvinning heller, för den delen) - vi jobbar med människor! Visst, vi rekryterar chefer och specialister, vi kompetensförsörjer industrier, teknikbolag, handelsföretag och andra, vi hjälper skolor att höja sin kompetens och vi matchar talanger och förmågor mot arbetsmarknadens behov. Men vårt erbjudande handlar egentligen om en enda sak: kraften att gå framåt. Därför säger vi hellre att vi är i "bättre-framtids-branschen". Med hög kompetens, personligt engagemang och ett prestigelöst arbetssätt är det vår ambition att varje dag vara en laddstation för människor och företag som vill utvecklas. Du kan hämta kraft hos oss i över tjugo städer från Stockholm i söder till Luleå i norr. Läs gärna mer på www.clockworkpeople.se