Laboratorieansvarig till Herdins Färgverk

Laboratorieansvarig till Herdins Färgverk

Dina arbetsuppgifter

Vi söker en efterträdare då vår laboratorieansvarige går i pension. Som laboratorieansvarig hos oss erbjuds du en stimulerande roll i ett mindre företag där du har möjlighet att påverka din egen vardag. Du ansvarar för laboratoriet som idag består av två personer. Ni har ett nära samarbete med produktionen och har till uppgift att tillsammans med marknad- och säljavdelning ta fram nya produkter. Samtidigt läggs ett stort fokus på att vårda och utveckla dom befintliga produkterna och säkerställa att kvalitets- och miljökrav följs.

Din vardag består av både fysiskt labarbete där du ansvarar för den operativa delen samt den administration som tillkommer. I laboratoriets ansvar ingår även teknisk support och i viss mån även utbildning mot säljorganisation och kunder.

Din profil

Vi söker dig som har relevant utbildning inom kemi och som har ett stort intresse för produktvård- och produktutveckling. Du har ett genuint intresse för vår produktportfölj och ser fördelen med att arbeta i ett småskaligt lab med den självständighet det innebär. Vidare ser vi att du trivs i en roll där du arbetar tillsammans med andra såväl som när du driver dina egna projekt. Som person är du förtroendeingivande och metodisk. Då du har kontakt med våra leverantörer som till viss del finns utanför Sverige ställer det även krav på att du behärskar engelska i både tal och skrift.

Beroende av din erfarenhet och bakgrund kan vi erbjuda dig branschspecifik utbildning för att lyckas i din roll.

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar vi med Clockwork Rekrytering. Välkommen med din ansökan via www.clockworkpersonal.se så snart som möjligt, dock senast 2021-05-09. Ytterligare information lämnas av Rekryteringskonsult Anders Hultgren, tel 0733-512 701. anders.hultgren@clwork.se
Mer info
Kontaktperson Anders Hultgren
Telefon 0733512701
Område Falun
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Kemi, Fysik & Biologi
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 9 maj 2021 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Herdins Färgverk AB presenterar ett brett sortiment med starka varumärken inom ytbehandling trä, kemtekniska hushållsprodukter och textilvård. Sortimentet har en väletablerad position på marknaden och förekommer i många svenska hushåll. Företaget är familjeägt med fördelar som detta ger i form av personligt engagemang och korta beslutsvägar. Företaget har sitt säte i Falun, har 25 medarbetare och omsätter idag 50 mkr per år.