Energiingenjör

Energiingenjör

Anställningen

Anställningen är på heltid, tillsvidare och tillträde sker snarast enligt överenskommelse. Placeringsorten är Falun.

Arbetsuppgifter

Som energiingenjör hos oss ingår du i ett team och är bryggan mellan försäljnings- och projektavdelningen. Ditt arbete handlar om att gå igenom energisystemen på plats i kundens befintliga fastigheter samt identifiera behov och potential. Därefter upprättar du idéskisser i ett tidigt skede samt skapar ekonomiska underlag och kalkyler. Du gör LCC-beräkningar på föreslagna investeringar, ritar bygghandlingar i CAD och när kunden lagt en beställning detaljplanerar du projektet och skapar funktionstexter.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har förmågan att utifrån kundens behov se potentialen till energibesparingar i dennes fastigheter. Du har lätt att överblicka helheten men likväl lätt att ta ner det till en tekniskt detaljerad nivå.

Vi ser helst att du har branscherfarenhet som projektör med minst gymnasial utbildning. Vi ser gärna att du har goda kunskaper inom energibesparing och beräkningar inom värme och ventilationssystem. Har du erfarenhet av att konstruera och rita ventilationsanläggningar är det en merit. Vi ser gärna att du kan göra tekniska och ekonomiska beräkningar och ser sambanden mellan flera olika parametrar i ett projekt.

Du ska obehindrat kunna kommunicera med våra kollegor, leverantörer, och beställare på både svenska och engelska. B-körkort är krav.

Din personlighet är viktig för oss. Som person vill vi att du är affärsmässig, strukturerad och lyhörd. Du är handlingskraftig, prestigelös och trygg och gillar att lära dig nya saker.

Här hos oss har du möjlighet att arbeta i ett tajt team, utvecklas i din roll och påverka din arbetssituation.

Vad kan Falu ventilation erbjuda?

Falu ventilation erbjuder dig spännande utmaningar och karriärmöjligheter i ett flexibelt och innovativt företag.

Vidareutbildning sker kontinuerligt tillsammans med systerföretaget Invent i Falun AB. Vi ger stora möjligheter till personlig och professionell utveckling. Vi har hög kompetens om såväl system som produkter och du kommer att få intern stöttning i din utveckling. Vi har flera utlandsjobb och kan erbjuda intressanta möjligheter till jobb i andra länder.

Alla hos oss arbetar med en hög grad av teamkänsla varför samarbete och erfarenhetsutbyte med de andra medarbetarna är viktigt.

Ansökan och upplysningar

Vi samarbetar med Hansson & Partners.

Din ansökan skickar du till anna@hnpar.com senast den 25 februari

Då vi tror att en jämställd arbetsplats är mest gynnsam för resultat och trivsel så ser vi gärna kvinnliga sökanden till denna roll då vi är flest män idag.

Ytterligare information om tjänsten lämnas av rekryterare på Hansson & Partners, Anna Hansson, 070-695 64 63.
Mer info
Område Falun
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 25 feb (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Falu Ventilation AB startade 1994. Företaget fick en ny ägare genom Jörgen Hellberg 2012, som också äger Invent i Falun AB och Falu Rörteknik AB. Koncernen har verksamhet i Falun, Ludvika och Västerås med ambition att växa ytterligare.

Vi utför projektering, projektledning, installation, drift och underhåll och åtgärder inom energiområdet. Vi arbetar alltid för att åstadkomma ett bra inomhusklimat och vi sätter alltid kvalitet och miljö i fokus.

Våra kunder finns huvudsakligen i Dalarna. Vi vänder oss till
fastighetsägare, bostadsrättsföreningar, konsulter byggföretag, industrier, kommuner mfl. Vi samarbetar även med flera externa aktörer inom olika områden, t ex inom el och bygg. Genom samarbete med systerföretagen blir vi en komplett leverantör av energieffektiva lösningar.