Projektkoordinator till Sveriges bästa arbetsteam!

Projektkoordinator till Sveriges bästa arbetsteam!

Hallbyggarna Jonsereds söker en projektkoordinator
(PK) till Sveriges bästa arbetsteam (En utmärkelse vi fått och är stolta över).


Vi är ett expansivt företag och vill fortsätta utveckla våra produkter och medarbetare. Nu behöver vi dig till vårt team!

Arbetsbeskrivning
Som PK hos Hallbyggarna Jonsereds ansvarar du för att driva projekt på ett så lönsamt sätt som möjligt. Detta innebär en kontinuerlig uppdatering av alla händelser i projekten av genomförande och ekonomisk karaktär. PK arbetar som länk mellan försäljnings- och utförandeorganisationerna och en stor del av arbetet består av kommunikation med kunder och underentreprenörer. Till din hjälp finns tydliga rutiner och en mycket erfaren organisation.

Kvalifikationer
Vi tror att du är en driven person med några års arbetserfarenhet och ett stort intresse för att lära dig nya saker. Kanske har du tidigare arbetat som projektledare eller kanske har du erfarenhet från montagearbete med stålkonstruktioner.

Vi lägger stor vikt vid att hitta rätt personlighet och tror att rätt person snabbt lär sig arbetsuppgifterna. Erfarenhet av branschen och arbetsuppgifter är meriterande, men inget krav. IT-vana förutsättes.

Du kan både svenska och engelska i tal och skrift.

Personligt
För att lyckas i rollen behöver du tycka om att utvecklas både själv och tillsammans med dina kollegor.

Vi söker efter dig som har en hög kapacitet. Du är målinriktad, kundfokuserad och noggrann. Du är en lagspelare gillar att bidra till gruppens resultat samtidigt som du driver ditt eget arbete och är bekväm med att arbeta med planering och omplanering när förutsättningarna förändras.

Urval sker löpande.
Mer info
Telefon 020-39 40 50
Område Falun
Yrkesroll Administration, Koordinator
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://hallbyggarna.se/
Sista ansökningsdag 7 nov 2020 (42 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Hallbyggarna Jonsereds ingår i NSS Group (Nordic Shelter Solutions) och är Nordens ledande aktör inom tälthallar och presenningar. Våra kunder finns framför allt inom industri- och byggsektorn men de flesta branscherna har upptäckt fördelarna med tälthallen som lagerlösning.

Hallbyggarna Jonsereds har ett modernt utbud av produkter som är utformade för det krävande nordiska klimatet. Baserat på kvalitet, säkerhet och miljö har vi alltid våra kunders framgång i fokus – både i det dagliga arbetet och i vår strategiska planering.

Vi har mer än 50 års erfarenhet och har genomfört fler än 17 000 halluppdrag.

Se även https://hallbyggarna.se/