Lärare i entreprenörskap och ledarskap till Hagströmska Gymnasiet i Falun

Lärare i entreprenörskap och ledarskap till Hagströmska Gymnasiet i Falun

Hagströmska gymnasiet i Falun är en skola belägen i centrala Falun med ca 730 elever som är fördelade på ett brett urval av program både med teoretisk och praktisk inriktning. Hos oss får eleverna möjlighet att kombinera sina studier med någon av skolans 25 idrotter. Vi arbetar i projektform där samarbete är ett ledord. På Hagströmska Gymnasiet kan alla elever studera till grundläggande högskolebehörighet. Vill du utvecklas i din professionella roll och bidra till att våra elever uppnår framgång och goda studieresultat? Vi söker nu dig som vill undervisa våra elever i kurser främst inom entreprenörskap och ledarskap.

Lärare i entreprenörskap och ledarskap till Hagströmska i Falun

Vi erbjuder

Vi erbjuder en möjlighet att tillsammans med engagerade kollegor undervisa våra elever i entreprenörskap, ledarskap och gymnasiearbete och skapa förutsättningar för bästa möjliga kunskapsutveckling för varje individ. Till dig som är behörig lärare kan vi erbjuda en tillsvidareanställning på en spännande och lärorik arbetsplats där vi lägger stor vikt vid samarbete, kollegialt lärande och ger goda möjligheter att påverka- och delta i utvecklingen av dina ämnen. Självklart omfattas din anställning av kollektivavtal, friskvårdsbidrag, sjukvårdsförsäkring och möjlighet till personalrabatter samt att köpa tjänster genom netto- och bruttolöneavdrag på vår Förmånswebb .

Om tjänsten

Tjänsten innebär att du som lärare planerar och bedriver undervisning inom främst entreprenörskap, ledarskap och gymnasiearbete utifrån mål i läroplan och styrdokument. Du kommer även att fungera som mentor för eleverna samt vara delaktig i gemensam planering vid olika evenemang så som branschråd och öppet hus på skolan.

Din profil

Vi söker dig som vill vara med att fortsätta utveckla skolan genom kunskap, kollegialt lärande och samverkan för att eleverna ska få en helhetsbild av sin valda utbildning. Med engagemang och drivkraft bidrar du till att verksamheten uppnår uppsatta mål. För att trivas hos oss och vara framgångsrik i din undervisning ser vi att du är kreativ och öppen för nya idéer och tankesätt för att på bästa sätt ligga i framkant med undervisningen.

Du är legitimerad lärare på gymnasienivå har erfarenhet av undervisning inom entreprenörskap, ledarskap och har även handlett gymnasiearbeten. Vidare har du professionellt förhållningssätt i mötet med andra, både elever, kollegor och föräldrar, ser det som självklart att samarbeta med andra.

Övrigt

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100% med start i november 2018. Vi tillämpar provanställning. Har du frågor kontakta gärna rektor Anita Hummerdal på telefon 072-220 53 47. Låter det intressant? Sista ansökningsdag är 30 september. Ansöka gärna redan idag då vi tillämpar ett löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Hagströmska gymnasiet är en del av AcadeMedia, Nordens största utbildningsföretag. Läs mer på www.academedia.se
Mer info
Område Falun
Yrkesroll Utbildning, Lärare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 sept (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Hagströmska Gymnasiet har tre gymnasieskolor på tre orter; Falun, Uppsala och Linköping. Skolornas vision är "Framtidens skola redan idag" och arbetar utefter fyra grundpelare - kunskap, nyfikenhet, verklighet och trygghet.