Välkommen till nya Blocket Jobb   Det här är nytt
Vi är inne i en expansiv fas och söker nya medarbetare till vårt team där framgångsfaktorn ligger i vårt engagemang, kompetens och vår fantastiska personal.

Tjänsten

Vi söker Account Manager till vårt kontor i Falun. Som Account Manager är du ansvarig för produkt, lösnings- och tjänsteförsäljning till såväl befintliga kunder som till kundprospekts. Uppdraget är att utöka antalet kunder och våra marknadsandelar och du ansvarar för att i alla lägen ge ett professionellt bemötande till befintliga och potentiella kunder. Engagemang och affärsmannaskap är ett ledord som beskriver rollen.

Kravprofil

Tidigare erfarenhet av B2B försäljning inom våra affärsområden (IT, Print- och Telecomlösningar) är meriterande men det viktigaste är att du som person vill satsa hundraprocentigt på att utvecklas i rollen. Du pratar svenska flytande och har goda kunskaper i det engelska språket. B-körkort är ett krav.

Personliga egenskaper

Vi söker resultatorienterade, målmedvetna och engagerade personer som har viljan och

förmågan att bygga och skapa goda affärsrelationer. I övrigt är du kommunikativ, har en positiv inställning och framför allt har du drivet och viljan att lyckas.

Vi erbjuder

Introduktionsprogram via Haglöf & Nordkvist Business School.

Fantastiska kollegor och goda utvecklingsmöjligheter i en växande koncern

Tjänstebil samt alla arbetsverktyg

Vi tillämpar fast samt en prestationsbaserad lön

Kul på jobbet

Låter det intressant och stämmer ovanstående in på dig är du välkommen med din ansökan.

Skicka din ansökan till www.randstad.se senast 2018-01-07.

Intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan redan idag.

Frågor rörande tjänsten besvaras av Filip Nordkvist på telefon 0771-60 20 20 alternativt via mail på adress filip@hagnor.se eller till vår samarbetspartner i denna rekrytering, Randstad AB och rekryteringskonsult Michael Schilling på telefon 070-3123103.

Tillträde:
Omgående


Anställningsomfattning:
Heltid


Anställningsform:
Tillsvidare med 6 månaders provanställning


Tjänstgöringsort:
Falun
Mer info
Kontaktperson Michael Schilling
Telefon 070-3123103
Område Falun
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Randstad
Sista ansökningsdag 7 jan (22 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Haglöf & Nordkvist är ett B2B-företag som levererar IT, Print- och Telecomlösningar inom alla branscher. Vi eftersträvar en öppen, prestigelös och välkomnande atmosfär och för att trivas bör du tycka om att arbeta i en säljdriven kultur med höga ambitioner och rak kommunikation. Beslut fattas snabbt och flexibilitet råder.

Vi har kontor i Falun, Borlänge, Gävle och Uppsala och våra kunder finns i hela landet. År 2016 omsatte koncernen 85 MSEK med god lönsamhet.