Säljare

Säljare

 

Säljare till dagligvaruhandeln

för våra starka varumärken Guldfågeln & Ingelsta Kalkon. Distrikt Dalarna och Gästrikland

Är du en målmedveten och erfaren säljare som vill jobba med några av Sveriges mest välkända varumärken inom livsmedel? Bor du dessutom i närheten av Gävle eller Falun tycker vi du skall läsa vidare!

Vill du känna att du har ett betydelsefullt arbete och gör skillnad? Här är en möjlighet att få arbeta som utesäljare DVH inom Blentagruppen.

Beskrivning
Är du vår nya fältsäljare inom dagligvaruhandeln? Då vår nuvarande säljare beslutat sig för att pröva sina vingar utanför vårt företag söker vi en efterträdare på distriktet Dalarna och Gästrikland. Du kommer att arbeta med koncernens samtliga varumärken, dvs. Guldfågeln, Nya Lantfågel på Österlen och Ingelsta Kalkon. Som utesäljare hos oss arbetar du med att optimera försäljningen i butikerna och du säkerställer att vi är en stark leverantör mot dagligvaruhandeln. Det dagliga arbetet innebär att besöka kunderna inom distriktet samt presentera och sälja in vår breda produktportfölj.

Andra förekommande arbetsuppgifter innefattar bland annat nykundsbearbetning, att planera och boka in kundbesök, samt plocka upp, exponera och demonstrera våra produkter i butik.

För att lyckas behöver du vara målmedveten, samt ha en god känsla för kvalitet och service. 

Kvalifikationer
Du bör ha erfarenhet av försäljning, gärna mot dagligvaruhandeln. Du är självgående och van vid att driva ditt säljarbete framåt genom ett strukturerat arbetssätt. Du är kommunikativ och har lätt för att bibehålla och etablera kundkontakter. Du är också kreativ och ser nya möjligheter.

B-körkort är ett krav.

Vi tror att du bor någonstans i mitten av distriktet, t. ex. nära Gävle eller Falun. 

Villkor
Tjänsten är tills vidare och på heltid, med tillträde snarast. Ansök via ansökningsknappen.

 

 

Vill du veta mer om oss?
Läs mer på vår hemsida eller kontakta säljkårschef Fredrik Olastuen, 070-644 75 18. Du ansöker genom att trycka på ansökningsknappen. Vi vill ha din ansökan senast 19 augusti 2022, gärna tidigare då vi gör löpande urval av inkomna ansökningar.

Blentagruppen är ett av Sveriges största familjeägda matfågelföretag. I koncernens anläggningar i södra Sverige produceras svenska djupfrysta, färska och förädlade kyckling- och kalkonprodukter av högsta kvalitet. Koncernen har idag ca 1000 medarbetare och omsätter 2,2 mdr SEK.

Läs mer om oss på www.blentagruppen.se

 

Mer info
Område Falun
Yrkesroll Utesäljare, Försäljning, Försäljningschef, Account Manager
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.saljpoolen.se
Sista ansökningsdag 9 okt 2022 (54 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och vi har specialiserat oss på att rekrytera personal inom följande befattningar: säljare, innesäljare, chefer och marknad. Vi tillsätter ca 450 tjänster per år!