Grönborgs Bygg söker säljchef för region Dalarna

Grönborgs Bygg söker säljchef för region Dalarna

Som regionchef hos Grönborgs Bygg får du chansen att vara delaktig i Grönborgs Byggs framgångar. Du ansvarar för att leda och utveckla ett team med säljare i ditt eget distrikt. Du blir omgående en nyckelperson i företaget och rapporterar direkt till VD och bolagsledning.

Vi erbjuder en möjlighet att få utveckla och förvalta en egen försäljningsregion enligt ett beprövat och framgångsrikt koncept med en attraktiv och marknadsledande ersättningsmodell och friheten att bestämma dina egna arbetstider.

Vi söker dig som har erfarenhet från direktförsäljning, gärna i arbetsledande position. Du är självgående, utåtriktad och noggrann. Du är en driven initiativtagare som får saker gjorda och som älskar att göra affärer. Du har en förmåga att skapa tillit och förtroende hos dina medarbetare och är en inspirerande ledare. Du trivs med att arbeta självständigt och resultatorienterat.
Mer info
Email Mejla Grönborgs Bygg
Område Falun
Yrkesroll Organisation & ledning, Försäljning, Försäljningschef
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://gronborgsbygg.se
Sista ansökningsdag 7 nov 2020 (41 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Grönborgs Bygg säljer och förverkligar fönster- tak- och fasadlösningar till privatpersoner. Förra året bytte vi fönster åt cirka 500 hushåll och vi har bland de nöjdaste kunderna i hela branschen.

Vi har en modern, innovativ och effektiv organisationsstruktur som säkerställer kvalitet och trygghet för våra kunder och en bra arbetsplats för våra medarbetare.