VVS-montörer Sökes

VVS-montörer Sökes

Din roll som montör

Gamla bergets VVS är inne i ett expansivt skede, därför söker vi flera VVS-montörer inom entreprenad. Som VVS-montör hos oss på Gamla Berget arbetar du tillsammans med andra certifierade VVS-montörer med såväl stora som mindre projekt. Tjänsten avser heltid med placering i Falun. Du kommer att arbeta i ett entreprenörsdrivet företag som kännetecknas av tillväxt och korta beslutsvägar. Vårt arbete karaktäriseras av stora ambitioner, utmärkta leveranser i kombination med våra kunder och partners.

Din bakgrund

Vi söker dig som är certifierad VVS-montör. Vi ser gärna att du har mångårig erfarenhet. Du skall ha ambition att vilja utveckla dina kunskaper och du har lätt för att kommunicera. Du sätter kunden i fokus och har en god samarbetsförmåga, både internt och med kunden.

Dina arbetsuppgifter innefattar:
  • Montering enligt anvisningar
  • Kvalitetssäkra arbetet
  • Hantera redskap enligt anvisningar
  • Hålla ordning och reda på arbetsplatsen
  • Vara delaktig i möten
  • Hantera uppkommande situationer enligt rutiner

Tjänsten kräver att du
har hög servicekänsla, är positiv, ansvarstagande och har en förmåga att lösa problem. B-körkort och viss datorvana är ett krav för tjänsten.

Ansökan och kontaktperson

Låter detta intressant? Välkommen att skicka din ansökan till info@gbvvs.se med ett uppdaterat CV och ett personligt brev snarast, dock senast 2020-06-15. Urvalsprocessen sker löpande så vi ser gärna att du ansöker så snart som möjligt. För mer information, kontakta Urban Bergh på telefon: 070-746 02 25.

Vi undanber oss samtal från rekryterings- och karriärsajter!

Sökord: VVS-montör,
VVS, montör, installation, entreprenad, VVS-certifikat, servicemontör, rörmokare, installation
Mer info
Kontaktperson Urban Bergh
Email Mejla Urban Bergh
Område Falun
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Rörmokare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 15 juni 2020 (19 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OM Gamla Bergets VVS

Gamla Bergets VVS finns i Falun och är en klassisk "rörmokarfirma" som jobbar aktivt med VS delarna i VVS. Alltså Värme och Sanitet. För att våra kunder ska kunna känna sig säkra hos oss är vi certifierade enligt Säker Vatteninstallation. Vi är 12 personer verksamma inom
Gamla Bergets VVS med ambitionen att växa. Vi jobbar ständigt med att förbättra oss för att få nöjda kunder och medarbetare. Att bygga och utveckla verksamheten tillsammans är både viktigt och roligt.