Teknisk utesäljare till Invent!

Teknisk utesäljare till Invent!

Vill du arbeta i en ständigt växande bransch där det alltid kommer finnas jobb? Har du en utbildning inom el/ energi eller VVS? Sök tjänsten idag!

Dina arbetsuppgifter

Som teknisk utesäljare hos Invent kommer du sälja deras produkter och tjänster, vara på kundträffar, delta vid byggmöten samt hålla presentationer. Du kommer även arbeta med kalkylering samt hjälpa kunderna att hitta energieffektiva och smarta styr- och reglerlösningar. Arbetet innefattar till stor del bearbetning av befintliga kunder men även en del nykundsbearbetning. Resor i tjänsten kan förekomma med de flesta kunder som bearbetas finns i närområdet. Du kommer ha ett nära samarbete med serviceteknikern.

Din profil

För att passa i rollen som teknisk utesäljare behöver du ha ett genuint intresse för sälj och teknik samt känna dig trygg i den rollen. Du kommer arbeta mycket själv och lägga upp dina dagar utefter planerade möten, därför söker vi dig som är självständig, ansvarstagande samt strukturerad. Arbetet innebär mycket kundkontakt där du ska hitta en lösning på deras problem, du behöver därför vara ödmjuk och lyhörd samt ha förmågan att föra dig i sociala sammanhang med olika människor.

Skallkrav:
  • Utbildning inom el/ energi/ VVS med inriktning styr och regler
  • Arbetslivserfarenhet (behöver ej vara inom detta område)
  • Svenska och engelska i tal och skrift
  • Körkort
Meriterande:
  • Jobbat som projektledare
  • Har erfarenhet av branschen med liknande arbetsuppgifter
Villkor

Start: Enligt överenskommelse
Lön: Enligt överenskommelse
Ort: Falun
Arbetstider: 8-17

Välkommen med din ansökan redan idag. Vi behandlar våra ansökningar löpande.
Mer info
Område Falun
Yrkesroll Försäljning, Teknik & Ingenjör, Teknisk rådgivare & Försäljningsingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 24 jan (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Invent verkar för att minska energikostnader genom tekniska lösningar som sparar energi och därigenom verkar för en bättre miljö. Deras tjänster och produkter handlar till största delen om att se till att kunderna erhåller ett bra klimat med minsta möjliga energiåtgång. Invents ambition är att vara en komplett partner med ett mycket kunnande, personalen utbildas därför kontinuerligt i bland annat CAD, kalkylprogram, styr och regler samt övervakningssystem.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.