Kundansvarig IT-konsult sökes till Falun

Kundansvarig IT-konsult sökes till Falun

Brinner du för IT och att hjälpa andra? Är du en social person som gillar kundkontakt? Ta chansen och sök idag.

Dina arbetsuppgifter

Som kundansvarig IT-konsult arbetar man huvudsakligen med teknik placerad hos kunder. Det kan vara kunder som har outsourcat IT-driften till vår kund, men där funktioner fortfarande är lokaliserade på plats hos kunden, eller arbeten på plats hos kunden i samband med införandeprojekt där IT-driften migreras från kunden. Hos vissa kunder är konsulten tekniskt ansvarig, på andra ingår konsulten i ett projekt. Våra kunder är verksamheter med
1-250 IT-användare inom alla branscher. Tjänsten utgår från Falun och kräver att du har b-körkort och tillgång till egen bil.
Du kommer t.ex. att:
  • Bygga, underhålla och förädla kundens IT-driftmiljö, dvs. servrar, klienter och nätverk, Remote men även på plats hos kunden
  • Engagemang vissa dagar i månaden på plats hos en av företagets kunder
  • Arbeta med felavhjälpning mot vår kunds outsourcingmiljö.
Din profil

Skallkrav:
  • Utbildning inom data/IT på lägst gymnasienivå
  • B-körkort samt egen bil
  • Svenska och engelska
  • Kompetens inom Microsoft Server, där du kan installera, konfigurera och administrera operativsystem och tillhörande delar som AD, RDS, GPO:er osv.
Meriterande:
  • Arbetslivserfarenhet inom IT
  • Intresse för försäljning
  • Det är meriterande om du har kunskaper inom andra Microsoftprodukter som Exchange, SQL- server, RDS och MDT/SCCM och Azure.
Personliga egenskaper:
För att lyckas i rollen bör du vara strukturerad och självgående, du tar ansvar för ditt arbete och driver dina processer framåt. Du är kvalitetsmedveten och mån om att alltid leverera god service till kund. Du trivs med kundkontakter och drivs av att använda din problemlösande förmåga för att ge det lilla extra. Du har en känsla för att se lösningar, som du sedan kan presentera och implementera hos kund.

Villkor

Arbetstider: Kontorstider 8-17
Placeringsort: Falun
Lön: Enligt överenskommelse
Startdatum: Omgående
Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så välkommen med din ansökan redan idag!
Mer info
Område Falun
Yrkesroll Data & IT, IT-Konsult
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 25 okt 2019 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund hjälper små och medelstora företag med allt inom IT. Allt från små problem med mail till större dataproblem och drift. Idag sitter dem 5 personer i Västerås och 1 person i Falun. Dom startade 2015 och är ett företag som växer, vilket ger möjligheter till att få ta mer ansvar och utvecklas inom företaget.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.
Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.
Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.
För denna tjänst kommer du vara anställd genom oss på Framtiden.