Junior elkonstruktör sökes

Junior elkonstruktör sökes

Har du ett brinnande intresse för att utveckla och konstruera tillverkningsritningar? Vill du jobba på ett av Sveriges största konsultföretag?
Då ska du söka redan idag!

Dina arbetsuppgifter

Som elkonstruktör på detta företag kommer man att sitta och konstruera tillverkningsritningar inom el sektorn. Allt från mindre fastighetsprojekt till stora offentliga lokaler så som vårdcentraler, kommunprojekt osv. Till en början kommer du att få hjälpa till i olika projekt och växa in i rollen som elkonstruktör för att sedan axla rollen som projektledare, där du har hand om allt från projektering till ritning till slutbesiktning. CAD programmet som du kommer att rita i är Autocad - MagiCAD och även i programmet Revit.

Din profil

I rollen som elkonstruktör kommer du att arbeta i AutoCAD- MagiCad / Revit så vi ser att du som söker har kunskaper i det programmet, du ska ha berört konstruktion inom elsektorn som lägst på högskole/YH nivå.
Du som söker ska vara ansvarstagande då det är mycket frihet under ansvar, det är viktigt att man ser till att få jobbet gjort. Du ska vara teknikintresserad och tycka om teknik och el. Du ska vara lyhörd, ta åt dig av kunskapen som finns på kontoret av mer seniora konstruktörer och ta in så mycket information som går.

Skallkrav för tjänsten:
  • Eftergymnasial utbildning där man berört elkonstruktion (Som lägst YH)
  • Svenska i Tal & skrift
  • Engelska i Tal & skrift
Meriterande är också:
  • Arbetserfarenhet inom elkonstruktion
  • Arbetslivserfarenhet inom mekanikkonstruktion
Villkor

Start: Enligt överenskommelse
Lön: Enligt kollektivavtal
Ort: Mora
Arbetstider: 08.00-17.00 - Flexsystem tillämpas på arbetsplatsen

Välkommen med din ansökan redan idag. Vi behandlar våra ansökningar löpande.
Mer info
Område Falun
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Konstruktör, Elektronik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 4 feb (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Företaget som har funnits i Sverige sedan 70-talet är ett av Sveriges större konsultföretag har idag c a 1800 medarbetare på ett 30-tal kontor i Sverige och över 13 000 anställda totalt fördelat på 35 olika länder runtom i världen. De sysslar med spännande och samhällsutvecklande projekt vilket innebär att man kommer att få en stor variation i sina uppdrag.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.