Driven servicetekniker sökes till Invent

Driven servicetekniker sökes till Invent

Vill du arbeta i en ständigt växande bransch där miljötänket står i fokus? Har du en utbildning riktad mot styr och regler? Sök tjänsten idag!

Dina arbetsuppgifter

Som servicetekniker hos Invent kommer du aktivt arbeta med merförsäljning av deras service och energitjänster samt produkter. Exempel på produkter och tjänster är datoriserad styr och regler, service samt molntjänster. Du kommer att arbeta med felsökning och igångkörning av fastighetsautomation även utföra drifttagning, funktionskontroller samt förbyggande underhåll av nya och befintliga anläggningar. I din roll som servicetekniker ingår även att byta ut felaktiga produkter, byta ut produkter för att förhöja komforten eller byta ut produkter som är trasiga. Du kommer även att dokumentera arbetet som du utför samt supporta dina befintliga kunder med tekniskt underlag. Du kommer bland annat arbeta i deras system DEOS.

Ungefär 70 procent av tiden kommer du arbeta i Falun och cirka 30 procent kommer du exempelvis arbeta i Ludvika eller Mora, kan även förekomma möten i Stockholm eller Västerås. Du behöver därför vara redo att kunna resa i jobbet.

Din profil

Eftersom rollen innefattar en hel del kundkontakt riktar vi oss till dig som är serviceinriktad och kommunikativ. Invents fokus är att alltid ha nöjda kunder, därför är det viktigt att du är noggrann och gör jobbet ordentligt. För att kunna komma fram till bra lösningar för kunden behöver du vara initiativrik och inte vara rädd för att föreslå fler lösningar än den planerade för kunden.

Skallkrav:
  • Utbildning inom el/ energi/ VVS med inriktning styr och regler
  • Svenska och engelska i tal och skrift
  • Körkort
Meriterande:
  • Erfarenhet av liknande jobb
  • Erfarenhet av saia, siemens, beckhoff eller liknande system
Villkor

Start: Enligt överenskommelse
Lön: Enligt överenskommelse
Ort: Falun
Arbetstider: 8-17

Välkommen med din ansökan redan idag. Vi behandlar våra ansökningar löpande.
Mer info
Område Falun
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 22 feb (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Invent verkar för att minska energikostnader genom tekniska lösningar som sparar energi och därigenom verkar för en bättre miljö. Deras tjänster och produkter handlar till största delen om att se till att kunderna erhåller ett bra klimat med minsta möjliga energiåtgång. Invents ambition är att vara en komplett partner med ett mycket kunnande, personalen utbildas därför kontinuerligt ibland annat CAD, kalkylprogram, styr och regler samt övervakningssystem.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.