Plåtslagare/montör till Falu Ventilation AB

Plåtslagare/montör till Falu Ventilation AB

Dina arbetsuppgifter

Som plåtslagare/montör hos Falu Ventilation AB blir du en värdefull tillgång i arbetet med att skapa framgångsrika projekt och nöjda kunder. Du kommer främst jobba i verkstad som plåtslagare men montage ute hos kund förekommer. Du kommer att tillverka diverse material som huvar, stosar, dimmar med mera. Du kommer självständigt måtta passbitar och övergångar, därför krävs det att du förstår en måttsatt detaljritning. I dina arbetsuppgifter ingår det även att beställa material som behövs för tillverkning samt specificera jobb och räkna ut pris på legotillverkade delar med hjälp av kollegor.

Anställningsform: Tillsvidareanställning hos Falu Ventilation AB
Arbetstider: Mån-fre, 7-16
Placeringsort: Falun

Din profil

Om du är praktiskt lagd och intresserad av teknik kommer du trivas bra hos oss. Vi söker dig med god verktygsvana och som har erfarenhet av plåtslageri och/eller liknande arbetsuppgifter. Som person är du ordningsam och mån om att göra ett bra jobb, i denna process kommer du långt med vilja, engagemang och ett positivt förhållningssätt. Falu Ventilation är ett mindre företag och därför är det viktigt att du är flexibel att göra olika typer av arbetsuppgifter och trivs med att samarbeta. Har du erfarenhet av ventilationsmontage eller liknande ser vi det som meriterande. Rollen kräver att du har b-körkort samt att du kommunicerar obehindrat på svenska i både tal och skrift.

Vill du göra skillnad för klimatet och bidra till en bättre miljö? Hos oss får du möjlighet att jobba i en ständigt växande bransch där miljötänk står i fokus.

Känner du igen dig? Sök tjänsten redan idag via clockworkpersonal.se
Sista ansökningsdag är 2 december men urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas redan innan sista ansökningsdag.

Falu Ventilation samarbetar med Clockwork rekrytering, frågor om tjänsten hänvisas till ansvariga rekryterare Veronica Rönngren 0733512767 alternativt veronica.ronngren@clwork.se eller Jimmy Norén 0733512766 alternativt jimmy.noren@clwork.se
Mer info
Kontaktperson Veronica Rönngren
Telefon 073-3512767
Område Falun
Yrkesroll Industri & Anläggning, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 2 dec 2019 (19 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Falu Ventilation är ett specialistföretag inom ventilation. Vi erbjuder helhetslösningar inom ventilation, styr & regler tillsammans med vårt systerbolag Invent i Falun AB.
Vi projekterar, tillverkar, monterar och gör service på små och stora anläggningar. Kort och gott, vi arbetar med teknik för inomhusklimat. Vår affärsidé är att erbjuda tekniska installationer i fastigheter som höjer komforten och sparar energi.