Projektledare till Falu Plåtslageri

Projektledare till Falu Plåtslageri

Vill du alltid bli lite, lite bättre? Får du energi av omväxling och snabbt tempo i en positiv miljö? Nu söker vi en projektledare till vår verksamhet i Falun.

Information om uppdraget:
Rollen som projektledare hos Falu Plåt innebär att du ansvarar från projektplanering till leverans.
Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av att:
  • Ansvara för resultat och utförande av projekt
  • Upprätta kalkyler
  • Utveckla och bevara kundrelationer
  • Arbeta med bland annat inköp, resursplanering och kvalitets- och arbetsmiljöarbete
  • Leda och engagera medarbetare
Som projektledare hos Falu Plåt har du frihet under ansvar. Vi tror på din förmåga att överträffa kundernas förväntningar genom din kunskap, ditt driv och ditt intresse. I rollen som Projektledare arbetar du löpande med kundkontakter, räknar på små som stora projekt, gör inköp samt ansvarar för produktionen ute på arbetsplatserna. Vi lägger stor vikt vid det ekonomiska ansvaret med prognosarbete samt att hantera de juridiska aspekterna i projekten på ett bra sätt.

Din profil:

För att lyckas i befattningen tror vi att du har flerårig erfarenhet av liknande arbete alternativt har drivit ett eget företag med anställda inom plåt och eller byggbranschen. Du har erfarenhet av att leda och fördela arbete, har god förståelse för projektekonomi och prognosarbete samt kalkylarbete och entreprenadjuridik. Som person är du både relationsbyggande och resultatdriven. Du har en god kommunikativ förmåga och ditt ledarskap är tydligt, närvarande och drivet med entusiasm.

Ansökan:
Urval sker löpande, skicka därför in din ansökan så snart som möjligt.
Sista ansökningsdag: 2020-02-02

För mer information kontakta vår Verksamhetschef Peter Grufman 070-651 61 63

Email: peter.grufman@faluplat.se
Mer info
Område Falun
Yrkesroll Organisation & ledning, Bygg & Hantverk, Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 2 feb 2020 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi på Falu Plåtslageri utför allt inom byggnadsplåt och taksäkerhet. Vi är en platt och flexibel organisation med korta beslutsvägar, högt i tak och med öppen kommunikation. Vi har våra rötter i Faluns äldsta plåtslageri, Anderssons Plåt AB, som grundades redan 1952! Vår långa erfarenhet gör att våra kunder kan lita på att de arbeten vi utför håller högsta kvalitet.

Tillsammans med vårt systerbolag, TAKAB, erbjuder vi Tak & Plåtentreprenader och fastighetsservice relaterat till Tak & Byggnadsplåt. Både inom renovering & nyproduktion till privata och kommersiella fastighetsägare samt byggföretag och servicebolag. Vi ska leverera lösningarna till våra kunders problem.