Plåtslagare

Plåtslagare

Är du en person som har lätt att visualisera en färdig produkt? Tycker du om att använda räkning i ditt arbete? Värdesätter du noggrannhet och är, eller skulle vara, stolt över ditt hantverk? Tycker du om att arbeta i team och att skräddarsy en produkt till kunden? Vill du arbeta nära din chef? Då ska du söka tjänsten som plåtslagare hos oss på Falu plåtslageri!

Information om uppdraget:

Traditionellt byggnadsplåtslageri med både tillverkning och montage.

Din profil:

För att lyckas i befattningen tror vi att du har flerårig erfarenhet av liknande arbete inom plåt och byggbranschen. Vi söker dig med tidigare erfarenhet av hantverket. Yrkesbevis är meriterande men ej ett krav. Tveka inte att söka, tillsammans ser vi över just dina möjligheter och din potential att växa tillsammans med oss!

Om arbetsgivaren:

Vi på Falu Plåtslageri utför allt inom byggnadsplåt och taksäkerhet. Vi är en platt och flexibel organisation med korta beslutsvägar, högt i tak och med öppen kommunikation. Vi har våra rötter i Faluns äldsta plåtslageri, Anderssons Plåt AB, som grundades redan 1952! Vår långa erfarenhet gör att våra kunder kan lita på att de arbeten vi utför håller högsta kvalitet.

Tillsammans med vårt systerbolag, TAKAB, erbjuder vi Tak & Plåtentreprenader och fastighetsservice relaterat till Tak & Byggnadsplåt. Både inom renovering & nyproduktion till privata och kommersiella fastighetsägare samt byggföretag och servicebolag. Vi levererar lösningarna till våra kunders problem.

Ansökan:
Urval sker löpande, skicka därför in din ansökan så snart som möjligt till: jon.onsbacke@takab.nu
Mer info
Kontaktperson Peter Hjelm
Telefon 070-651 61 63
Område Falun
Yrkesroll Fastighet, Bygg & Hantverk, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.faluplat.se
Sista ansökningsdag 24 maj 2021 (44 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi på Falu Plåtslageri utför allt inom byggnadsplåt och taksäkerhet. Vi har våra rötter i Faluns äldsta plåtslageri, Anderssons Plåt AB, som grundades redan 1952! Vår långa erfarenhet gör att våra kunder kan lita på att de arbeten vi utför håller högsta kvalitet.