Falu Bil & Maskinservice AB söker fordonstekniker

Falu Bil & Maskinservice AB söker fordonstekniker

Om företaget

Falu Bil & Maskinservice AB utför service och reparationer av såväl tunga som lätta fordon samt entreprenadmaskiner. De erbjuder tjänster kring person och lastbilar. Företaget startades 2010 och håller till på Ingarvet i Falun. Idag jobbar ca 10 personer på arbetsplatsen. Falu Bil & Maskinservice är ett av SWEDAC ackrediterat kontrollorgan med behörighet att släcka 2:or samt kontrollera färdskrivare. Utöver ovan nämnda ackreditering så är de även certifierade för Mobil AC i fordon. Falu Bil & Maskinservice är servicepartner till MAN vilket innebär att företaget är märkesverkstad för MAN. MAN tillverkar tunga lastbilar samt lätta transportbilar. Falu Bil & Maskinservice är även AD Bilverkstad.

Dina arbetsuppgifter

Nu söker Falu Bil & Maskinservice en fordonstekniker som skall stärka teamet ytterligare. Du kommer att arbete på avdelningen med lätta fordon (personbilar och lätta transportbilar). Som fordonstekniker kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter bestå av service, reparation och avancerad felsökning på kundernas fordon.

Din profil

Vi söker dig som ha en fordonsteknisk utbildning. Du arbetar också med kundservice och kundbemötande vilket ställer höga krav på såväl social kompetens som professionalitet. För oss är det viktigt att rätt person är på rätt arbetsplats. Därför kommer vi lägga stor vikt kring din attityd och personlighet. Du behöver behärska det svenska språket väl i tal och skrift. B-körkort är ett krav. Har du erfarenhet enligt punkterna nedan är det meriterande.
  • Några års erfarenhet som fordonstekniker
  • Utbildning inom el- och hybridfordon
  • Certifikat inom tex AC
  • Har erfarenhet med fordon inom VAG-koncernen
  • Goda kunskaper inom diagnostik och felsökning
  • Mycket god datavana
Detta är en rekrytering vilket innebär att du blir direktanställd av Falu Bil & Maskinservice AB.

Ansökan

Vi jobbar med processen löpande. Ansök därför redan idag. Vi ser fram emot din ansökan! För mer information är du varmt välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Malin Nygren via mail (malin.nygren@clwork.se) eller kandidatansvarig Emma Gällstedt via mail, (emma.gallstedt@clwork.se).
Mer info
Område Falun
Yrkesroll Fordon, Reperatör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 5 juni 2022 (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Hej! Det är vi som är Clockwork. Enligt Bolagsverket tillhör vi bemanningsbranschen men vi ser det inte som att vi arbetar med bemanning (inte bekvinning heller, för den delen) - vi jobbar med människor! Visst, vi rekryterar chefer och specialister, vi kompetensförsörjer industrier, teknikbolag, handelsföretag och andra, vi hjälper skolor att höja sin kompetens och vi matchar talanger och förmågor mot arbetsmarknadens behov. Men vårt erbjudande handlar egentligen om en enda sak: kraften att gå framåt. Därför säger vi hellre att vi är i "bättre-framtids-branschen". Med hög kompetens, personligt engagemang och ett prestigelöst arbetssätt är det vår ambition att varje dag vara en laddstation för människor och företag som vill utvecklas. Du kan hämta kraft hos oss i över tjugo städer från Stockholm i söder till Luleå i norr. Läs gärna mer på www.clockworkpeople.se