Falu Energi & Vatten söker drifttekniker

Falu Energi & Vatten söker drifttekniker

Falu Energi & Vatten är ett kommunägt företag med fokus på en klimatsmart vardag och framtidens infrastruktur i Falu kommun. Vi är en spännande och utmanande arbetsplats där våra kärnvärden pålitlighet, effektivitet och uthållighet leder oss i vår vardag. Med våra tjänster och produkter inom elnät, elhandel, fjärrvärme & fjärrkyla, kraftproduktion, stadsnät, återvinning samt vatten är vi en viktig del i samhället. I företaget arbetar cirka 190 personer och vi omsätter cirka 700 miljoner kronor per år.

Nu söker vi tre drifttekniker till avdelning Produktion. Varmt välkommen med din ansökan!

Arbetet som drifttekniker
Som skiftgående drifttekniker arbetar du vid Västermalmsverket som dygnet runt producerar el, värme, kyla och pellets. I arbetsuppgiften ingår bland annat ronderingar, bränsleprover, inspektioner, körplaner och framställande av instruktioner och rutiner.

I din roll som drifttekniker arbetar du aktivt med optimering av anläggningarna för minsta möjliga produktionskostnad och miljöpåverkan.
Tjänsten har kontinuerlig skiftgång. Beredskap kan förekomma, vilket gör att du kan ha max 45 minuters resväg till arbetsplatsen.

Kvalifikationer
Vi söker dig med eftergymnasial utbildning som drifttekniker och gärna med inriktning mot kraft- och värmeproduktion. Du har stort intresse för att driftoptimera våra anläggningar och har goda kunskaper i de processer som förekommer på ett kraftvärmeverk. Det är givetvis meriterande om du har praktisk erfarenhet från liknande anläggningar.
Förmågan att kommunicera muntligt och skriftligt på svenska är god och du behärskar Officepaketet obehindrat. Körkort är ett krav.

Personliga egenskaper
Vi söker dig som är du analytisk, strukturerad och ansvarsfull. Du är en kreativ medarbetare som har lätt att samarbeta och samverka med andra. Som person stimuleras du av utmaningar och har en stark vilja att utveckla och skapa resultat.

Ansökan
I rekryteringen samarbetar vi med Experis. Registrera din ansökan via experis.se senast 2018-06-18
Kom ihåg att bifoga ditt CV i ansökan. CV: et ska innehålla utbildning, erfarenhet och ett personligt brev. Vi behandlar ansökningarna löpande under ansökningstiden och ber dig därför att skicka in din ansökan så snart som möjligt. Medflyttandeservice erbjuds genom Rekryteringslots.

Vid frågor
Ytterligare information lämnas av rekryteringskonsult Pär Gårdbro, 023-70 55 45.
Mer info
Kontaktperson Pär Gårdbro
Telefon 023-70 55 45
Område Falun
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 3 aug (40 dagar kvar)

Om arbetsgivaren