Projektör inom Elteknik

Om jobbet

Vi söker nu en Projektör inom Elteknik till vår projekteringsverksamhet.

Arbetet som projektör är mycket varierat och du kommer att få vara med i hela projekteringsfasen från tidiga skeden med utredning och planering till färdig projektering av el- och teleanläggningar för kommersiella och offentliga fastigheter, kontor, skolor, bostäder och industri.

Du inhämtar uppgifter om projekten och utför konstruktion och beräkning av de tekniska lösningarna. Upprättar tekniska beskrivningar samt ritningar för förfrågningsunderlag och arbetsritningar. Projektering av ritningar utförs i Auto-Cad/Revit.

Vi arbetar i projekt och projektgrupper och arbetet innebär att arbeta både självständigt och tillsammans i grupp med övriga projektdeltagare.

Din Profil
Vi söker dig som har teknisk utbildning från gymnasie- eller högskola inom elteknik.

Du har några års yrkeserfarenhet av el-konstruktion som projektör alternativt flerårig erfarenhet som installationselektriker från entreprenad eller industriverksamhet och goda kunskaper om el- och teleinstallationer för fastighet och/eller industri.

Du har intresse för CAD, meriterande är grundläggande kunskaper och vana att arbeta med Auto-CAD.

Utöver mer formell kompetens fäster vi även stor vikt vid dina personliga egenskaper. Det är viktigt att du är både kunnig och noggrann eftersom dina insatser spelar stor roll för många berörda – både i nuet och i framtiden.

Som person är du ansvarstagande, driven och handlingskraftig och tycker om att ta tag i uppgifter och finna lösningar såväl självständigt som tillsammans med andra. Du har ett serviceinriktat och strukturerat arbetssätt och god förmåga att kommunicera och samarbeta med andra på ett behagligt sätt.

Dina egenskaper passar bra in på våra ledstjärnor och värderingar för vår verksamhet.

Våra värderingar är kunskap, engagemang, förtroende och noggrannhet.

Som person är du även en lagspelare med förmåga att upprätta goda relationer med personal, kunder och samarbetspartners. Om du också gillar att möta människor och förmedla din kunskap och dina synpunkter på ett positivt och lösningsinriktat sätt, så är det egenskaper vi värdesätter.

Vi Erbjuder
Electro Projekt PCI AB erbjuder goda utvecklingsmöjligheter och ett trivsamt arbetsklimat. Hos oss är det viktigt att alla medarbetare ska känna glädje och stolthet samt att man trivs med sitt jobb.

Vi erbjuder dig att vara en av våra lagspelare och ingå i vår projekteringsgrupp. Vi är glada och stolta över de värden vi dagligen levererar åt våra uppdragsgivare.

Kanske är du rätt person att tillsammans med oss fortsätta att leva vår vision ”Vi bygger Sveriges bästa elkonsultföretag”…

Ansökan
Välkommen att skicka in din ansökan med CV och betyg till: epab@pci.se.

Skicka gärna din ansökan redan idag.

Vi utvärderar alla ansökningar löpande allt efter som de kommer in.

För ytterligare information kontakta VD Mats Jonsson.

Tel: 023-388 55 70 eller 070-577 81 30
Jobbfakta
Ort
Falun
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Underkategori
Elkraft
Kontakt

Mejla eller ring Mats Jonsson, 023-185 20

Publicerad

4 dagar sedan

Sista ansökningsdag

8 juni

Om företaget

Electro Projekt PCI AB är ett elkonsultföretag som erbjuder tekniska elkonsulttjänster för hela fastighets- och industriprocessens samtliga skeden – planering, – projektering, – produktion samt – drift & förvaltning.

Våra uppdragsgivare finns till största del inom bygg, fastighet, kommun, landsting, industri och anläggning.

Företaget startades 1993 och har idag 10 medarbetare med kontor i Falun och Leksand.

Verksamheten är kvalitets- och miljöcertifierad enligt ISO 9001 samt ISO 14001