Elektriker sökes till ER EL i FALUN AB

Elektriker sökes till ER EL i FALUN AB

Erfaren självgående elektriker till ER-EL sökes!

Er el söker nu efter en erfaren service-elektriker till vårt företag med utgångspunkt i Falun. Har du tidigare erfarenheter av att arbeta som elektriker och gillar service? Är du självgående, driven och redo för en ny utmaning? Då kan du söka redan idag!

ER-EL i
Falun grundades 2014 av Roger Sundberg och Erik Selin. De arbetar främst med elektriska servicejobb hos privatpersoner och mindre företag. Som en del av firman har de även en spa- och poolbutik i Falun samt en butik i Valbo. Denna tjänst kommer att utgå från Falun men omfattar service runt om i hela Dalarna och Gästrikland. De erbjuder helhetslösningar inom pool, spabad och el och jobbar både ute hos kund samt i butik.

Denna tjänst
innebär att du som erfaren elektriker kommer att åka till kunder runt om i
Dalarna och Gästrikland med en utgångspunkt i Falun. Arbetstiderna är måndag till fredag mellan 07.00 till 16.00. Jobbet omfattar servicejobb såsom kök, badrum, armaturbyten, inkopplingar av spabad och så vidare. Du kommer arbeta självständigt och samtidigt ha en nära dialog till dina kollegor och chefer.
För att du ska kunna utföra arbetsuppgifterna på bästa sätt krävs det att du har:

5 års yrkesvana som service-elektriker
B-körkort

Vi söker dig
som är serviceminded, driven och gillar att arbeta självständigt samtidigt som du har dina kollegor nära till hands. Du bör gilla att träffa nya människor då dina kunder är utspridda.

Vi kommer
att göra ett urval av de ansökningar som kommer in för att sedan löpande genomföra intervjuer. Tjänsten ska tillsättas omgående och lönen kommer att vara enligt avtal.

Låter detta intressant? Sök då
tjänsten genom att skicka ditt CV och personliga brev till jobb@er-el.se.
Mer info
Email Mejla ER EL i FALUN AB
Område Falun
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Elektriker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.er-el.se
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vill endast bli kontaktade via mejl, Intervjuer kommer ske löpande.