Vi söker en vikarierande specialpedagog/lärare till DBGY i Falun

Vi söker en vikarierande specialpedagog/lärare till DBGY i Falun

Drottning Blankas Gymnasieskola i Falun startades 2019 och erbjuder yrkes- och högskoleförberedande utbildningar. Skolan har cirka 320 elever och 40 medarbetare.

Specialpedagog/lärare till Drottning Blankas Gymnasieskola i Falun


Ditt uppdrag

Vi erbjuder nu ett vikariat på 100% som specialpedagog eller speciallärare. Tjänsten kan komma att bli en tillsvidareanställning.

Din profil

Som specialpedagog är du en självklar del i vårt elevhälsoteam. Du är lyhörd, flexibel och inte rädd för att pröva nya metoder för att få en god kontakt med våra elever. Du arbetar både med enskilda elever och i grupp, ger stöd åt lärare enskilt och i grupp. Du har även lätt för att samarbeta. Vi söker dig med ett stort personligt engagemang för lärande och att utveckla våra elevers kunskap.

Vi erbjuder

Drottning Blankas Gymnasieskolor lägger stor vikt vid personligt, lokalt och globalt engagemang. Vi skapar meningsfullhet genom externa samarbeten och vårt globala perspektiv genomsyrar våra skolor.

Övrigt

Tjänsten är ett vikariat för läsåret 2020/21 med eventuellt möjlighet till fast anställning.Tillträde enligt överenskommelse.

Du är varmt välkommen med din ansökan via vårt rekryteringssystem. Tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdag. Vid frågor kring tjänsten, kontakta gärna rektor Robert Schultz på 0702749586 eller robert.schultz@dbgy.se

Vi undanbeder oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.
Mer info
Område Falun
Yrkesroll Utbildning, Specialpedagog
Typ av anställning Heltid, Vikariat
Sista ansökningsdag 15 sept 2020 (43 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Drottning Blankas Gymnasieskola startade sin verksamhet 1996 och har idag 27 skolor på 23 orter runt om i Sverige. Vi bedriver utbildning inom såväl praktiskt inriktade som teoretiska gymnasieprogram, alla med utrymme för högskolebehörighet. Inom Drottning Blanka värderar vi relationer och det mänskliga mötet högt. Konkret innebär det att alla skolor inom DBGY arbetar aktivt med engagemang på ett personligt, lokalt och globalt plan där såväl ledning som personal och elever involveras. Du kan läsa mer om oss på www.dbgy.se.