Lärare till Handelsprogrammet

Lärare till Handelsprogrammet

Om tjänsten

Drottning Blankas Gymnasieskola i Falun söker efter en lärare till Handelsprogrammet. Förutom att planera och genomföra kvalitativ undervisning kommer du också att ha en viktig roll i att kontinuerligt utveckla skolans utbildningar tillsammans med dina kollegor, bland annat genom att utveckla intresset inom UF, APL och eget företagande.

Vi erbjuder alla våra medarbetare kontinuerlig kompetensutveckling genom AcadeMedia Academy samt intern och extern professionsutveckling. Hos oss får du självklart kollektivavtalade förmåner och försäkringar men även ett generöst friskvårdsbidrag, pensionsrådgivning, personalrabatter samt möjlighet till fördelaktiga köp genom netto- och bruttolöneväxling.

Din bakgrund

Är du entreprenör? Har jobbat med handel och service? Eller kanske du har en annan spännande bakgrund inom näringslivet?
Då är du välkommen att söka tjänsten som yrkeslärare på handelsprogrammet på Drottning Blankas Gymnasieskola i Falun.
Du kommer bland annat att undervisa i kurser som affärsutveckling och ledarskap, branschkunskap inom handel och administration, personlig försäljning, praktisk marknadsföring, servicekunskap, Entreprenörskap och e-handel.

Vi söker dig i första hand som har yrkeslärarbehörighet (eller påbörjat utbildningen) att undervisa i handelsämnen på gymnasienivå. Du har god pedagogisk förmåga och är en självklar och tydlig ledare i klassrummet. Det är fördelaktigt om du har/har haft en koppling till näringslivet.

Som person är du positiv, energirik, tycker om att jobba med ungdomar och vill engagera dem med spännande och varierad undervisning. Du är dessutom kreativ, flexibel och har ett starkt driv. Du trivs att arbeta i en miljö som ställer höga krav på ansvarstagande, flexibilitet och nära samarbete med dina kollegor. Du tycker dessutom om att jobba i stundtals högt tempo. Våra pedagogers kompetens och engagemang har stor betydelse för våra elevers resultat och utveckling. Därför söker vi dig som har lätt för att skapa relationer, är lyhörd och kan möta våra elevers olika behov.

Tillträdesdag: Enligt överenskommelse

Placeringsort : Falun

Anställningsform: 100%.Visstid - läsåret ut, med möjlighet till förlängning.

Sista ansökningsdag
Vi kallar löpande till intervju så skicka in din ansökan redan idag.

Kontaktperson Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att ta kontakt med Robert Schultz på robert.schultz@dbgy.se

Är du den vi söker?

Välkommen att skicka in dina ansökningshandlingar innehållande CV och personligt brev där du motiverar varför du söker dig till och just denna tjänst. Vi är tacksamma att få din ansökan så snart som möjligt och återkommer med besked till dig så snart vi fattat ett beslut.

Välkommen med din ansökan!

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller säljare av andra rekryteringstjänster.

Om Drottning Blankas gymnasieskola

Drottning Blankas Gymnasieskola ingår i AcadeMedia som är en av Nordens största privata utbildningssamordnare. Vi är verksamma i hela utbildningskedjan från förskola till vuxenutbildning. Våra medarbetare har olika uppdrag och kompetenser, men ett starkt gemensamt fokus på kvalitet och utveckling. Vi hjälper våra barn, elever och deltagare att utvecklas och att nå sina mål och vi letar därför efter dig som vill vara med och göra Sverige lite bättre.

Läs gärna mer på www.academedia.se.
Mer info
Område Falun
Yrkesroll Utbildning
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 31 jan 2020 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Drottning Blankas Gymnasieskola startade sin verksamhet 1996 och har idag 26 skolor på 22 orter runt om i Sverige. Vi bedriver utbildning inom såväl praktiskt inriktade som teoretiska gymnasieprogram, alla med utrymme för högskolebehörighet. Våra skolor fokuserar på vikten av det mänskliga mötet och förstår innebörden av engagemang på såväl det personliga planet som i mycket större sammanhang. Du kan läsa mer om oss på www.dbgy.se.