Praktik inom verksamhetsutveckling, Dalarna

Praktik inom verksamhetsutveckling, Dalarna

Vill du verka i en samhällsnyttig och hållbar organisation samt utvecklas inom analytiskt arbete? Vill du få en bra start på ditt CV och samtidigt få inblick i hur vi som internationellt företag arbetar med bland annat analyser, utvärderingar och strategier inom kollektivtrafiken? Då är du varmt välkommen till oss!

Keolis är ett franskt bolag som jobbar med att utveckla kollektivtrafik med det offentliga som kund. Nu kan vi erbjuda en attraktiv praktikplats inom verksamhetsutveckling till dig som fortfarande är studerande och har praktik inom ramen för din utbildning. Verksamhetsutveckling innefattar bland annat att följa upp, analysera utveckling och förbättring av den lokala verksamheten. Vi ser det som ett naturligt första steg i karriären och en chans att få prova på yrket som verksamhetsutvecklare och analytiker inom ramen för en samhällsutvecklande verksamhet.

Om praktikplatsen

Nu söker vi till vårterminen 2021 en praktikant till trafikområde norr med placering i Falun eller Borlänge. Som praktikant hos oss kommer du främst att arbeta med Keolis verksamhetsutveckling, där du kommer att bistå med utredning och analys och tilldelas en personlig handledare som ger dig bästa möjliga coaching under arbetets gång. Här får du möjlighet att bland annat utveckla din förmåga att tolka avtal, arbeta med verksamhetsutveckling och analysera och presentera statistikinom interna kvalitets- och effektivitetsfrågor, säkerhet och arbetsmiljö. Genom ansvarstagande och i takt med att du växer in i rollen kommer du successivt att axla mer utvecklande uppgifter. Du kommer att arbeta i olika uppdrag, uppdragsfaser och med olika uppdragslängd och kommer att arbeta både självständigt och i team.

Det här behöver du ha

Vi söker dig som är ekonom, studerar logistik eller annan relevant utbildning och som är intresserad att arbeta med samhällsutveckling i kombination med verksamhetsutveckling. Praktiken behöver ingå i din utbildning. Vi värdesätter att du är ambitiös, har stark analytisk förmåga och är samhällsengagerad. Du hanterar kalkylprogram och sammanställer läsvänliga rapporter och presentationer. Som person är du prestigelös, utvecklingsorienterad och tycker om att jobba självständigt. Vi eftersträvar mångfald och tar gärna emot ansökningar från personer med en bred bakgrund och olika och unika erfarenheter.

Det här får du från oss

Du får en givande och utvecklande praktik hos oss. Det utgår ingen ersättning. Inom Keolis finns goda utvecklingsmöjligheter. Keolis är en arbetsplats för dig som trivs i en miljö präglad av etnisk och kulturell mångfald, där klimatet är öppet och där vi respekterar varandras likheter och olikheter. Praktiken är på heltid.

Så här ansöker du

Välkommen att registrera din ansökan i form av CV och ett personligt brev via vår webbsida där du beskriver vem du är, vilken utbildning och vilken intresseinriktning du har samt varför du söker dig till oss. Sista ansökningsdag är 2020-11-16 men skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt då vi går igenom ansökningarna och kallar till intervju löpande. Vi ser fram emot din ansökan!

Har du frågor är du välkommen att kontakta Projektkoordinator Anna-Karin Magnusson på anna-karin.magnusson@keolis.se

Facklig representant för Unionen är Klas Wallin på telefon 070-602 67 74

Facklig representant för Akademikerföreningen är Filip Tysk på telefon 072-5011570
Mer info
Område Falun
Yrkesroll Ekonomi
Typ av anställning Internship / Praktik
Hemsida http://www.keolis.se
Sista ansökningsdag 16 nov 2020 (23 dagar kvar)