Träarbetare/Snickare för omgående anställning!

Träarbetare/Snickare för omgående anställning!

Träarbetare/Snickare
Som Snickare/Träarbetare hos oss på DB Bygg är du en viktig kugge i vårt team och i arbetet till framgångsrika projekt och nöjda kunder. Vi söker nu fler engagerade medarbetare till vår verksamhet.

Vi är idag 36 anställda och vårt arbetsfält är i huvudsak Falun/Borlänge med omnejd, våra kunder finns till huvudsak inom den kommunala sektorn Falun och Borlänge.

Har du flerårig erfarenhet från byggbranschen? Är du trygg i din roll? Gillar du omväxlande projekt? Är du en lagspelare som vet att det är viktigt med bra relationer till dina kollegor, kunder och leverantörer? Är du noggrann, ansvarstagande, självständig, med egen drivkraft?

Då är du den vi letar efter!

B-körkort och yrkesbevis, eller minst 5 års erfarenhet är ett krav för att du ska kunna söka tjänsten. Vi genomför löpande urval och ser gärna att du lämnar in din ansökan innehållande CV och ett personligt brev så snart som möjligt. Vi söker flera medarbetare och vill anställa dig omedelbart och eller efter överenskommelse med dig.

Senaste ansökningsdatum 10 november 2019, kollektivavtal finns med Byggnads.

För frågor om tjänsten kan du kontakta vår projektledare Daniel, eller vår controller Tony. daniel@dbbygg.se, tony@dbbygg.se .

Arbetslivserfarenhet

Träarbetare/Snickare, 5 års erfarenhet eller mer (Meriterande)

Språk

Svenska i tal och skrift.

B-körkort krav.

Lön

Lönetyp: Månadslön

D & B Bygg AB, Falun

Webbplats
http://www.dbbygg.se
Mer info
Telefon 023-26607
Email Mejla Db Bygg AB
Område Falun
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Snickare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.dbbygg.se
Sista ansökningsdag 10 nov 2019 (22 dagar kvar)