Säljare

Säljare

 

Vill du arbeta i en varierande, spännande och utvecklande tjänst i ett framgångsrikt företag? Hos oss får du engagerade och positiva medarbetare som tillsammans representerar starka varumärken och produkter. Ta chansen att vara med på resan!

Säljare
Dalarna

Vi utökar nu vårt framgångsrika säljteam och söker därför säljare till distrikt Dalarna, där lämplig bostadsort kan vara i Borlänge / Falun med omnejd.

Arbetsuppgifter
Du kommer att ingå i ett dynamiskt säljteam och besöker självständigt nya och befintliga dagligvarubutiker inom ditt distrikt som innefattar Dalarna, samt Gävle i öst och upp till Söderhamn, Bollnäs samt Edsbyn i norr

Du representerar ett mycket starkt och brett sortiment med fokus på nyheter, kampanjer och exponeringar och säkerställer / ökar distribution. Din främsta uppgift är att skapa långsiktig lönsamhet och tillväxt för Danish Crown Foods och för våra kunder. I arbetet med färskt kött är tempot högt vilket kräver god flexibilitet och ett proaktivt arbetssätt. 

Arbetsuppgifter 

 • Resultatansvar för besöks- och försäljningsbudget
 • Förbereda och genomföra presentationer och kundmöten
 • Framgångsrikt utveckla och förbättra relationer med våra kunder
 • Aktivt bidra till ökad distribution och stärkta marknadsandelar
 • Agera proaktivt som ambassadör för DCF och KLS mot butik
 • Deltagande vid utbildningar och konferenser

 

"Vi utgår från värdegrunder som känns aktuella och viktiga för våra medarbetare. Vi har också en modern och tillåtande kultur som aktivt bidrar till att skapa en attraktiv arbetsmiljö." 

Läs hela intervjun med Jonas Västerstig, Sales director på https://career.masterhelp.se/dcf.

 

Din profil
Vi söker dig som är ambitiös, säljdriven, resultatinriktad och som sätter kunden i fokus. Du har ett ödmjukt sätt kombinerat med starkt eget driv och gillar självständigt arbete. Du är duktig på att utveckla långsiktiga affärsrelationer och har erfarenhet från försäljning av dagligvaror, och gärna kött & chark. Du jobbar idag som säljare inom DVH alternativt som inköpare / avdelningsansvarig på färskvaror i butik.

 • Du har en positiv attityd och framåtanda
 • Ditt arbetssätt är proaktivt och möjlighetsorienterat
 • Du har god datavana och erfarenhet av CRM / affärssystem
 • Du är skicklig på att bygga långsiktiga kundrelationer och har en bra presentationsteknik
 • Du tänker och agerar långsiktigt och motiveras av att analysera och utveckla bra affärer för oss och våra kunder
Vi erbjuder dig
En varierande, spännande och utvecklande tjänst i ett expansivt och framgångsrikt företag med engagerade och positiva medarbetare som tillsammans representerar starka varumärken och produkter.  

 

Kontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Säljpoolens rekryteringskonsult Jenny Fröjd. Du når Jenny på 013-991 53 80.

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt. 

Välkommen med din ansökan!

 

Your browser does not support the video tag.

Om företaget 
Danish Crown Sweden är dotterbolag till Danish Crown Group som är ett av de ledande köttföretagen i Europa med en omsättning på ca 80 miljarder och 23 000 anställda. Med fokus på mathantverk, hållbarhet & kärleken till bra mat utvecklar vi unika koncept i samklang med våra kunder. Vi är cirka 1 500 anställda och arbetar tillsammans med drygt 6 000 lantbrukare. Vår svenska verksamhet omsätter ca 6 miljarder sek fördelat mellan KLS Ugglarps och Danish Crown Foods. Med varumärken som Tulip, GÖL, Ugglarps och Dalsjöfors håller vi en stark marknadsposition och representeras i mer än 10 kategorier på den svenska dagligvarumarknaden.

Mer info
Område Falun
Yrkesroll Utesäljare, Försäljning, Key Account Manager, Account Manager
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.saljpoolen.se
Sista ansökningsdag 10 sept 2022 (66 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och vi har specialiserat oss på att rekrytera personal inom följande befattningar: säljare, innesäljare, chefer och marknad. Vi tillsätter ca 450 tjänster per år!