Projektledare till Dalarnas Takmontage AB

Projektledare till Dalarnas Takmontage AB

Nu söker Dalarnas ledande takfirma en projektledare!
Är du en driven och ambitiös person med viljan att läras och utvecklas? Drivs du av resultat och är målinriktad? Här får du chansen att ta nästa steg i din karriär och utvecklas som projektledare!

Dina arbetsuppgifter

I rollen som Projektledare hos Dalarnas Takmontage kommer du driva och ansvara för projekt som främst innebär takrenoveringar inom privata marknaden. Som Projektledare kommer ditt ansvar och arbete gå över hela processen, från början till slut.

Här kommer du som Projektledare arbeta med projektering, tidsplanering och kommunicera direkt med våra arbetslag. Du kommer även arbeta med kvalitétssäkring, och direktkontakt med beställaren. Här gäller det med hjälp av dokumentation och uppföljning se till att projekten utförs med rätt kvalité, resurs- och tidsplan.

Denna tjänst innefattar bland annat:
  • Projektering, planering
  • Kvalitetssäkring i form av slutkontroller
  • Kommunikation med arbetslag och beställare

Din profil

Som Projektledare ser vi att du är driven och engagerad. Du ska ha ett affärstänk och vara mål- och resultatinriktad. Här kommer du arbeta med kunder, leverantörer och medarbetare där du som Projektledare måste vara social, kommunikativ och serviceinriktad. Vidare ser vi att du är tekniskt intresserad, tar stort ansvar och är noggrann.

Krav:
  • God erfarenhet av takläggning/bygg
  • Svenska i tal och skrift
  • Körkort B
Mer info
Telefon 010-5850070
Email Mejla Dalarnas Takmontage AB
Område Falun
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare, Bygg & Hantverk, Snickare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 27 juli 2020 (20 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Takläggare från Dalarna

Dalarnas Takmontage AB har sitt kontor i Falun och utför takrenoveringar runt om i hela Dalarna. Våra utbildade takläggare från Dalarna har god erfarenhet inom branschen, på så sätt levererar vi fackmannamässigt resultat och tak som håller över tid. Med lokala takläggare från Falun, Borlänge och runt om i Dalarna med omnejd så är vi din trygga takaffär!