Dala Lantbruksmaskiner söker tekniker/reparatör för sommaruppdrag

Dala Lantbruksmaskiner söker tekniker/reparatör för sommaruppdrag

Om företaget

Dala Lantbruksmaskiner AB startades 1984 och idag arbetar tio personer här. I företagets butik säljer vi maskiner för skog och trädgård med fokus på Husqvarna. Vi säljer även jordbruks- och entreprenadmaskiner från Massey Fergusson, Zetor, Lundberg-Hymas och Schäffer.I vår egen verkstad på Ingarvet i Falun har vi samlat mångårig erfarenhet samt kunskap om skogs- och trädgårdsmaskiner. Här utför vi installationer, reparationer, service och underhåll. Vår verkstadspersonal har rätt erfarenhet och kunskap inom branschen. Vi är auktoriserade och har även de rätta verktygen för reparation.

Dina arbetsuppgifter

Vi söker nu en servicetekniker/reparatör till vår verkstad. Dina arbetsuppgifter kommer främst att bestå av felsökning, service och underhåll av skogs- och trädgårdsmaskiner. Du kommer både att arbeta med mekaniska reparationer och montage men också el- och hydraulikarbeten.

Din profil

Vi söker dig med tidigare erfarenhet av arbete som mekaniker, gärna skogs- och trädgårdsmaskiner men också andra tyngre maskiner/fordon. För att trivas i rollen är du en självgående problemlösare som har en förmåga att vara strukturerad, effektiv och noggrann i stressade situationer. Vi ser gärna att du som söker har en fordonsteknisk gymnasieutbildning eller likvärdig utbildning. Yrkeserfarenhet från arbete med förbränningsmotorer, mekanik, fordonsel och hydraulik är meriterande, liksom god datorvana. B-körkort är ett krav och har du dessutom truckkort och BE-behörighet är även det meriterande.

Tjänsten är sommarvikariat
Körkort: B
Start: maj-september
Omfattning: Heltid
Arbetstid: Vardagar 08.00-17.00

Du blir anställd av Clockwork och arbetar på uppdrag hos vår kund. Arbetet som konsult hos Clockwork ger dig ett brett kontaktnät, goda karriärmöjligheter samt riktigt goda chanser att påverka såväl arbetssituation som personlig utveckling. Som anställd hos oss får du en attraktiv anställning med marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal. För att passa in i rollen som konsult ser vi att glädje, engagemang och affärsmässighet speglar din personlighet.

Vid frågor om tjänsten, kontakta Jasmin på Jasmin@clwork.se. Söker gör du via www.clockworkpersonal.se
Mer info
Område Falun
Yrkesroll Industri & Anläggning, Maskinarbete, Reparatörer, Teknik & Ingenjör, Mekanik
Typ av anställning Heltid, Säsongsjobb, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 28 apr 2019 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i "bättre framtidsbranschen" - för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet att rätt människa på rätt plats gör skillnad. Därför är det viktigt för oss att ha koll på varje marknad, varje företag och varje medarbetare. Och därför är det viktigt för oss med en stark lokal närvaro. Du möter oss i tretton städer från Stockholm i söder till Piteå i norr.
Läs mer på www.clockworkpersonal.se