Snickare för omgående anställning!

Snickare för omgående anställning!

Som Snickare/Träarbetare hos oss på DB Bygg är du en viktig kugge i vårt team och i arbetet till framgångsrika projekt och nöjda kunder. Vi söker nu fler engagerade medarbetare till vår verksamhet.

Vi är idag 47 anställda och vårt arbetsfält är i huvudsak Falun/Borlänge, Dalarna med omnejd.

Har du flerårig erfarenhet från byggbranschen? Är du trygg i din roll? Gillar du omväxlande projekt? Är du en lagspelare som vet att det är viktigt med bra relationer till dina kollegor, kunder och leverantörer? Är du noggrann, ansvarstagande, självständig, med egen drivkraft?

Då är du den vi letar efter!

B-körkort och yrkesbevis, eller minst 5 års erfarenhet är ett krav för att du ska kunna söka tjänsten. Vi genomför löpande urval och ser gärna att du lämnar in din ansökan innehållande CV och ett personligt brev så snart som möjligt. Vi söker flera medarbetare och vill anställa dig omedelbart och eller efter överenskommelse med dig.

Urval sker löpande, skicka därför din ansökan snarast möjligt! Ansökan samt eventuella frågor tas emot via epost info@dbbygg.se

Vi söker även kalkylator och arbetsledare/platschef för anställning sommaren/hösten 2021, vid intresse skicka in din intresseansökan så kontaktar vi dig för ett personligt möte.
Mer info
Telefon 023-26607
Område Falun
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Snickare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.dbbygg.se
Sista ansökningsdag 19 mars 2021 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vårt huvudkontor ligger i Falun, för 2020 omsatte vi 100 MSEK,verksamheten bedrivs i Dalarna med fokus på Borlänge/Falun området. Våra kärnverksamheter är större entreprenadjobb och byggservice, därtill erbjuder vi även tjänster mot privata fastighetsägare, samt rivning håltagning och takrenoveringar. Vi är ISO certifierade 9001, 14001.

Vi söker även kalkylator, arbetsledare/platschef för anställning sommaren/hösten 2021.