Frukt & Gröntansvarig Stora Coop Falun

Frukt & Gröntansvarig Stora Coop Falun

Vi söker dig som är redo för en ny utmaning och vill vara med och leda och driva vår frukt- och gröntavdelning. Du kommer att gå en spännande framtid till mötes så vi ser gärna att du är nytänkande och kreativ i ditt sätt att arbeta, har drivkraften att skapa säljtryck och inspirera kunden till köpglädje. Du har alltid kunden i fokus och vill arbeta för att kunna erbjuda våra kunder branschens bästa kundmöte.

Du kommer att vara delaktig i butikens drift och ha varierande arbetsuppgifter såsom försäljning, varuplock, exponering och kassaarbete.

I din roll som ansvarig har du även till uppgift att:
  • Erbjuda våra kunder en fräsch och inbjudande avdelning alla dagar i veckan
  • Skapa merförsäljning och inspirera kunden genom en välplanerad avdelning
  • Arbeta aktivt för att minska förstörelse och svinn samt se till att avdelningen har tydliga rutiner
Du har lätt för att kommunicera och har ett coachande och stöttande förhållningssätt gentemot dina medarbetare. Genom inspiration och positiv energi som smittar av sig på både kollegor och kunder ser du till att branschens bästa kundbemötande finns på Stora Coop Falun. Du kommer ha övergripande ansvar för budget, inköp och kampanjer. Tidigare erfarenhet från färskvaruområdet med inriktning frukt- och grönt är ett krav. Det är meriterande om du har kunskap inom branschens kvalitetsarbete och egenkontroll avseende livsmedelssäkerhet.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 35 timmar i veckan med tillträde enligt överenskommelse. Arbetstiderna kommer variera och innebära kvälls- och helgarbete.

Vill du veta mer om tjänsten, kontakta säljchef färskvaror Mats Hases på tfn: 010-741 92 09

Välkommen med din ansökan tillsammans med personligt brev och CV snarast, dock senast den 31 maj 2021. Rekryteringsprocessen sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdagen. Ansök redan idag via coopmitt.se
Mer info
Område Falun
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Deltid
Sista ansökningsdag 31 maj 2021 (18 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Coop är en av Sveriges största arbetsgivare med många utmanande jobb. Vi är inne i en spännande förändringsresa för att kunna möta framtidens matkunder lika bra och lika naturligt i våra fysiska butiker som på Coop.se.

Förändringen som pågår innebär extra många utmaningar, men även möjligheter. Och du är aldrig ensam. Är det någonting vi är extra stolta över så är det våra medarbetare. Genom att ha lyckats rekrytera många kompetenta medarbetare jobbar vi tillsammans mot framtiden.

Det nya Coop ska stå för attraktiva butiksupplevelser med prisvärd mat, starka egna varumärken, ett unikt medlemsprogram och ett tydligt ledarskap inom ekologi, hälsa och hållbarhet. Kort sagt: Vi vill vara den goda kraften i svensk dagligvaruhandel.

Med cirka 650 butiker i Sverige och 3,4 miljoner medlemmar är Coop Sveriges enda medlemsägda matkedja.

Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.