Charkansvarig Stora Coop Falun

Charkansvarig Stora Coop Falun

Vi söker dig som är en effektiv och ansvarsfull person som vill kliva in och ansvara för vår charkavdelning. Du har ett stort intresse för mat och delikatesser där du gärna delar med dig av din matkunskap, du har en servicekänsla utöver det vanliga samt brinner för att sälja och göra det lilla extra för kunden.

I din roll ansvarar du för att koordinera den dagliga driften, ser till att avdelningen har tydliga rutiner och riktlinjer, följer upp försäljning mot budget och arbetar aktivt med fysisk förstörelse och svinn. Vi vill att du har lätt för att kommunicera och har ett coachande och stöttande förhållningssätt gentemot dina medarbetare. Tillsammans skapar ni merförsäljning och inspirerar kunden till köpglädje genom en välplanerad charkavdelning där ni ser till att vi har branschens bästa kundmöte.

Vi värdesätter att du är flexibel och serviceinriktad med stort engagemang i arbetet. Vidare tycker du om att arbeta i ett högt tempo och har viljan att hela tiden utveckla och effektivisera såväl verksamheten som dig själv.

Att du har gedigen yrkeserfarenhet inom området är ett krav och besitter kunskaper för att kunna driva en framgångsrik charkavdelning. Det är meriterande om du har kunskap inom branschens kvalitetsarbete och egenkontroll avseende livsmedelssäkerhet.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 35 timmar i veckan med tillträde enligt överenskommelse. Arbetstiderna kommer variera och innebära arbete på dagtid, kvällar och helger.

Vill du veta mer om tjänsten, kontakta säljchef färskvaror Mats Hases på tfn: 010-741 92 09.

Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Välkommen med din ansökan tillsammans med personligt brev och CV snarast, dock senast den 31 maj 2021. Rekryteringsprocessen sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdagen. Ansök redan idag via coopmitt.se
Mer info
Område Falun
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Deltid
Sista ansökningsdag 31 maj 2021 (23 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Coop är en av Sveriges största arbetsgivare med många utmanande jobb. Vi är inne i en spännande förändringsresa för att kunna möta framtidens matkunder lika bra och lika naturligt i våra fysiska butiker som på Coop.se.

Förändringen som pågår innebär extra många utmaningar, men även möjligheter. Och du är aldrig ensam. Är det någonting vi är extra stolta över så är det våra medarbetare. Genom att ha lyckats rekrytera många kompetenta medarbetare jobbar vi tillsammans mot framtiden.

Det nya Coop ska stå för attraktiva butiksupplevelser med prisvärd mat, starka egna varumärken, ett unikt medlemsprogram och ett tydligt ledarskap inom ekologi, hälsa och hållbarhet. Kort sagt: Vi vill vara den goda kraften i svensk dagligvaruhandel.

Med cirka 650 butiker i Sverige och 3,4 miljoner medlemmar är Coop Sveriges enda medlemsägda matkedja.

Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.