Butikssäljare kassa/förbutik Stora Coop Falun

Butikssäljare kassa/förbutik Stora Coop Falun

Vi söker dig med intresse av kassa och förbutik till en tjänst som butikssäljare!

Vi söker dig som är serviceinriktad, matintresserad och positiv som vill se till att kunderna får branschens bästa kundbemötande och att butiken håller högsta kvalité ända fram till stängning.

Du har ett öga för detaljer och engagemanget för att skapa en välkomnande, säljande och inspirerande butik. Du drivs av utmaningar, ser möjligheter och har en vilja att hela tiden utveckla och effektivisera såväl verksamheten som dig själv.

Du kommer att vara butikens ansikte utåt och det kräver att du på ett professionellt sätt kan tillgodose våra kunders behov. För att lyckas i rollen som Butikssäljare hos oss ser vi att du är serviceinriktad, har god samarbetsförmåga och trivs i ett högt tempo och känner dig trygg i stressiga situationer. Tillsammans med dina medarbetare bidrar du med att butiken är säljande, i ständig utveckling och attraktiv för att alltid överträffa våra kunders förväntningar.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på ca 25 tim/vecka som föregås av en provanställning. Arbetstiderna innefattar uteslutande kväll- och helgpass. Tillträde sker enligt överenskommelse. Eftersom dina arbetsuppgifter främst kommer vara förlagda i kassa och förbutik så är tidigare erfarenhet inom ATG och Svenska Spel meriterande.

Vill du veta mer om tjänsten kontakta Sandra Eriksson tfn: 010-741 92 11.

Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Välkommen med din ansökan tillsammans med personligt brev och CV senast den 18 december 2022. Rekryteringsprocessen sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdagen, så ansök redan idag via Coopmitt.se.

Mer info
Område Falun
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Deltid
Hemsida https://www.coop.se/Globala-sidor/OmKF/Konsumentforeningar/coop-mitt
Sista ansökningsdag 18 dec 2022 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Coop är en av Sveriges största arbetsgivare med många utmanande jobb. Vi är inne i en spännande förändringsresa för att kunna möta framtidens matkunder lika bra och lika naturligt i våra fysiska butiker som på Coop.se.

Förändringen som pågår innebär extra många utmaningar, men även möjligheter. Och du är aldrig ensam. Är det någonting vi är extra stolta över så är det våra medarbetare. Genom att ha lyckats rekrytera många kompetenta medarbetare jobbar vi tillsammans mot framtiden.

Det nya Coop ska stå för attraktiva butiksupplevelser med prisvärd mat, starka egna varumärken, ett unikt medlemsprogram och ett tydligt ledarskap inom ekologi, hälsa och hållbarhet. Kort sagt: Vi vill vara den goda kraften i svensk dagligvaruhandel.

Med cirka 650 butiker i Sverige och 3,4 miljoner medlemmar är Coop Sveriges enda medlemsägda matkedja.

Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.