Butikssäljare Coop Kvarnberget Falun

Butikssäljare Coop Kvarnberget Falun

Coop Kvarnberget i Falun söker en butikssäljare med förmåga att sprida matglädje!

Vi söker dig som är glad och positiv och som brinner för service och försäljning. Du har lätt för att arbeta i team och kommer med förslag och idéer som effektiviserar verksamheten. Vi tror att du trivs i ett högt tempo och är van att hantera stressiga situationer.

Din roll som butikssäljare är en viktig del i butikens drift. Du kommer ha varierande arbetsuppgifter på butikens alla avdelningar. Tidigare erfarenhet från butiksarbete och pakethantering är meriterande.

Dina arbetsuppgifter kommer innebära:
  • Kassaarbete, varuplock och post
  • Se till att hyllor är frontade och väl påfyllda med rätt prisskyltar
  • Ge våra kunder branschens bästa kundmöte
Tjänsten är ett vikariat på 26 tim/vecka. Tillträde sker omgående enligt överenskommelse och sträcker sig till 2022-12-31. Arbetstiderna varierar, kvällar och helger ingår.

Vill du veta mer om tjänsten kontakta vår tillförordnade butikschef Johan Magnusson tfn: 010-741 19 21.

Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Välkommen med din ansökan tillsammans med personligt brev och CV senast

den 25 augusti 2022. Rekryteringsprocessen sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan ansökningstiden gått ut. Ansök via Coopmitt.se.
Mer info
Område Falun
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Deltid
Sista ansökningsdag 31 aug 2022 (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Coop är en av Sveriges största arbetsgivare med många utmanande jobb. Vi är inne i en spännande förändringsresa för att kunna möta framtidens matkunder lika bra och lika naturligt i våra fysiska butiker som på Coop.se.

Förändringen som pågår innebär extra många utmaningar, men även möjligheter. Och du är aldrig ensam. Är det någonting vi är extra stolta över så är det våra medarbetare. Genom att ha lyckats rekrytera många kompetenta medarbetare jobbar vi tillsammans mot framtiden.

Det nya Coop ska stå för attraktiva butiksupplevelser med prisvärd mat, starka egna varumärken, ett unikt medlemsprogram och ett tydligt ledarskap inom ekologi, hälsa och hållbarhet. Kort sagt: Vi vill vara den goda kraften i svensk dagligvaruhandel.

Med cirka 650 butiker i Sverige och 3,4 miljoner medlemmar är Coop Sveriges enda medlemsägda matkedja.

Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.