Butiksmedarbetare med avdelningsansvar för färskvaror

Butiksmedarbetare med avdelningsansvar för färskvaror

Vi söker dig som är en driven och kreativ person som brinner för mötet med våra kunder och har ett stort intresse för mat, service och försäljning. Vi vill att du tillsammans med dina medarbetare skapar en levande avdelning som ständigt överträffar våra kunders förväntningar.

Du ska i din roll som ansvarig:
  • Erbjuda våra kunder en fräsch och inbjudande avdelning alla dagar i veckan
  • Skapa merförsäljning och inspirera kunden genom en välplanerad avdelning
  • Arbeta aktivt för att minska förstörelse och svinn samt se till att avdelningen har tydliga rutiner
Vi tror att du är en person som trivs i ett högt tempo och är van att hantera stressiga situationer. Vidare bör du vara flexibel och serviceinriktad genom att alltid sätta kunden främst. Du har ett sinne för siffror, försäljning och en kreativ förmåga att skapa en inspirerande avdelning som lockar kunden att handla. Tidigare erfarenhet från livsmedelsbranschen i en liknande roll är ett krav för att kvalificera för tjänsten.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på ca 32 tim/vecka. Arbetstiderna varierar och sker delvis på kvällar och helger. Provanställning tillämpas. Tillträde sker enligt överenskommelse.

Vill du veta mer om tjänsten ta kontakt med butikschef Erik Nilsson tfn: 010-741 92 01.

Välkommen med din ansökan

tillsammans med personligt brev och CV snarast, dock senast den 31 augusti 2020. Urval sker löpande och tjänsten kan tillsättas under ansökningstiden. Ansökan sker på coopmitt.se
Mer info
Område Falun
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Deltid
Sista ansökningsdag 31 aug 2020 (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Coop är en av Sveriges största arbetsgivare med många utmanande jobb. Vi är inne i en spännande förändringsresa för att kunna möta framtidens matkunder lika bra och lika naturligt i våra fysiska butiker som på Coop.se.

Förändringen som pågår innebär extra många utmaningar, men även möjligheter. Och du är aldrig ensam. Är det någonting vi är extra stolta över så är det våra medarbetare. Genom att ha lyckats rekrytera många kompetenta medarbetare jobbar vi tillsammans mot framtiden.

Det nya Coop ska stå för attraktiva butiksupplevelser med prisvärd mat, starka egna varumärken, ett unikt medlemsprogram och ett tydligt ledarskap inom ekologi, hälsa och hållbarhet. Kort sagt: Vi vill vara den goda kraften i svensk dagligvaruhandel.

Med cirka 650 butiker i Sverige och 3,4 miljoner medlemmar är Coop Sveriges enda medlemsägda matkedja.

Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.