Studenter till extrajobb i Falun

Studenter till extrajobb i Falun

Dina arbetsuppgifter

Till våra kunder i Falun söker vi nu serviceinriktade receptionister för arbete vid sidan av studier. I receptionen har du kontakt med besökare och medarbetare via mail, telefon och direkt över disk. Vardagliga arbetsuppgifter är att hantera passerkort, in- och utgående post samt lunchbeställningar till kontoret. Din vardag präglas av service och problemlösning där varje situation är unik. Beroende på kund kan dina arbetsuppgifter variera.

Din profil

För att vara aktuell för tjänsten är kravet att du som söker studerar på heltid och kommer studera heltid minst ett år till, alternativ har du en annan huvudsaklig sysselsättning om minst 50%. Specificera i din ansökan vilken sysselsättning du har. Arbetet är förlagt dagtid under vardagar.

Som person är du prestigelös i ditt förhållningssätt och trivs att arbeta med service och mötet med människor. Du har lätt för att upprätthålla ordning och ser snabbt vad som behöver göras och tar tag i uppgifter på egna initiativ. Du är van vid att lösa problem och trivs med eget ansvar. Erfarenhet av receptionstjänster är meriterande.

Ansökan

Du blir anställd av Clockwork och arbetar på uppdrag hos vår kund. Arbetet som konsult hos Clockwork ger dig ett brett kontaktnät, goda karriärmöjligheter samt riktigt goda chanser att påverka såväl arbetssituation som personlig utveckling. Som anställd hos oss får du en attraktiv anställning med marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal. För att passa in i rollen som konsult ser vi att glädje, engagemang och affärsmässighet speglar din personlighet.

Är det dig vi söker?
Skicka in din ansökan till oss redan idag! Vi arbetar löpande med rekryteringsprocessen och tillsättning kan ske innan annonstiden löpt ut, sök tjänsten via: www.clockworkpersonal.se

Vid frågor är du varmt välkommen att höra av dig till Julia Wiklund via mail, julia.wiklund@clwork.se eller Emil Andrén via mail, emil.andren@clwork.se.
Mer info
Område Falun
Yrkesroll Administration, Reception
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 30 sept 2021 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i "bättre framtidsbranschen" - för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet att rätt människa på rätt plats gör skillnad. Därför är det viktigt för oss att ha koll på varje marknad, varje företag och varje medarbetare. Och därför är det viktigt för oss med en stark lokal närvaro. Du möter oss i tjugo städer från Stockholm i söder till Luleå i norr.
Läs mer på www.clockworkpersonal.se