Affärsdriven Butikssäljare

Affärsdriven Butikssäljare

Om företaget

GD-Oljor startade 2006, idag arbetar sex personer här.
I företagets butik som är belägen på Ingarvet i Falun säljs bl.a oljor, fett, kem produkter, bilvårdsprodukter samt olika tillbehör till dessa. I två tankbilar levereras dagligen diesel, bensin, eldningsolja och HVO till kunder i framför allt Dalarna och Gästrikland.
Företaget är certifierade återförsäljare åt Preem och Texaco.
GD-Oljor behöver nu stärka sin organisation så vi söker dig som är social, utåtriktad, driven och engagerad i ditt arbete.

Dina arbetsuppgifter

Som säljare hos GD-Oljor kommer du vara vårt ansikte utåt och alltid erbjuda bästa möjliga kundservice. Du kommer aktivt driva försäljning genom att alltid ge utomordentlig kundservice i det personliga bemötandet. Du kommer även medverka i den dagliga butiksverksamheten så som försäljning över disk i butik och per telefon, hantering av gods samt fakturering.

Tjänsten är en heltidsanställning med provanställning sex månader.

Din profil

Vi söker dig som på ett naturligt sätt har sinne för att skapa goda relationer och resultat. Du bygger och bevarar relationer med kunder samt kollegor för att nå våra mål. Du är en teamspelare som drivs av att bygga och vårda kundrelationer samt ge våra kunder en förstklassig upplevelse. Du har lätt för att skapa arbetsglädje och tar ansvar för resultat. Du har viljan att utmana dig själv både i butiken och via telefon. Dokumenterad erfarenhet inom försäljning är meriterande. Din personlighet värderas högt då arbetet innebär att vara företagets ansikte utåt. För att lyckas i rollen är det viktigt att du har en god känsla för service och att du har inställningen att alltid se lösningar.

Som konsult hos Clockwork ingår du i vårt team av kompetenta kollegor, där alla strävar mot målet att vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Ett av våra mål är att ha branschens friskaste personal, därför erbjuder vi dig som konsult ett generöst friskvårdsbidrag. Hos Clockwork är det människorna som gör skillnad, och det är på goda relationer vi bygger hela vår verksamhet. Kan du identifiera dig som en av oss? Då är du varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform: Visstidsanställning med chans till tillsvidareanställning
Start: Juni
Omfattning: Heltid
Arbetstid: Vardagar 08.00-17.00

Vid frågor om tjänsten, kontakta Jasmin på Jasmin@clwork.se. Sök via www.clockworkpersonal.se
Mer info
Område Falun
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 juni (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Clockwork är det nya bemannings- och rekryteringsföretaget. Vi har lång erfarenhet från bemanningsbranschen och vet hur viktigt det är med stark lokal närvaro. Som ett fullserviceföretag inom bemanning och rekrytering hjälper vi våra kunder med kompetensförsörjning och flexibilitet i alla delar av bolaget. Våra tjänster täcker allt från bemanning av industripersonal och tjänstemän, skolpersonal och större integrationsprojekt. Clockwork har idag ca 400 anställda och finns på elva orter från Stockholm i söder till Piteå i norr. Som ett led i att vara en av bemanningsbranschens mest attraktiva arbetsgivare fokuserar vi extra på friskvård med målet att ha branschens friskaste personal. Hos Clockwork är det människorna som gör skillnad. För mer info gå in på www.clockworkpersonal.se