Vi söker lärarvikarier!

Vi söker lärarvikarier!

Dina arbetsuppgifter

Vi har uppdrag på flera förskolor och skolor i Dalarna och söker drivna lärarvikarier med erfarenhet för långtidsbemanning eller rekrytering. I arbetet kommer du ta ansvar för ditt uppdrag och skapa meningsfulla och begripliga sammanhang för barn och ungdomar. Längden på uppdragen kan skilja sig åt, så även skolform. Vi arbetar mot både kommunala och fristående huvudmän.

Din profil

Vi söker dig, legitimerad lärare eller lärarstudent, till förskola, grundskola och gymnasium. Du har erfarenhet av undervisning och är väl insatt i styrdokumenten för respektive skolform. Som person är du välplanerad och strukturerad och har lätt för att möta människor med olika bakgrunder och förutsättningar. Du trivs i förskolans eller skolans ombytliga miljöer och har ett förhållningssätt där allt är möjligt.

Kanske har du lämnat skolans värld och vill tillbaka?
Som lärare hos oss kommer du att arbeta som konsult ute på skolorna. För dig med eget företag finns även möjlighet att ta uppdraget som underkonsult.

Som anställd hos oss får du en nära och personlig kontakt med din konsultchef. Alla konsultchefer på Clockwork Skolbemanning har en bakgrund som lärare eller förskollärare, vilket innebär att du kan få stöd och handledning vid pedagogiska och didaktiska frågor.

Vi har även gemensamma och roliga aktiviteter för all vår personal där du självklart blir inbjuden.

Löning på fredag!
Som medarbetare på Clockwork Skolbemanning & Rekrytering kan du välja att få din lön utbetald VARJE fredag.

Är det dig vi söker? Tveka inte, utan sök tjänsten redan idag. Vi intervjuar löpande och tjänsten kan tillsättas innan ansökningsperioden är slut.

Sök tjänsten via: https://clockworkpersonal.se/for-jobbsokande/

Besök oss gärna på:
facebook.com/skolbemanning
Instagram @skolbemanning
www.pedagogjobb.nu
Mer info
Kontaktperson Julia Thorsberg
Telefon 073-351 27 45
Område Falun
Yrkesroll Utbildning, Lärare
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 6 jan (18 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Clockwork Skolbemanning & Rekrytering finns till för dig som vill arbeta i skolans värld, från förskola till högskola. Vi bistår skolor och förskolor med bemanning och rekrytering av skolledare, förskollärare, lärare och övrig skolpersonal. Ambitionen är att fylla personalbehovet utan att skolorna själva ska behöva ägna timmar åt administrativt arbete. Vidare vill vi komplettera den befintliga personalstyrkan med allt från elevhälsa, resurspedagoger till rektorer/rektorstöd samt handledning vid komplexa elevärenden. Allt för att du och dina kollegor faktiskt ska få mer tid till det som är viktigt - att vara elevernas främsta resurs för inlärning.

Vi är ett auktoriserat och ISO-certifierat bolag med kollektivavtal för lärare och annan skolpersonal.

Läs mer om oss på www.clockworkpersonal.se och www.pedagogjobb.nu