Studie-och yrkesvägledare för ambulerande uppdrag

Studie-och yrkesvägledare för ambulerande uppdrag

Dina arbetsuppgifter

Vi söker dig som vill vara med och bygga ett härligt team av kvalificerad skolpersonal! Som studie-och yrkesvägledare hos oss kommer du att visa på möjliga vägar för elever på grundskolan, gymnasieskolan och vuxenutbildningen genom utbildning och arbetsliv. Som studie-och yrkesvägledare på Clockwork har du möjlighet att utvidga ditt nätverk och få erfarenhet från flera skolor i Dalarna.

Din profil

Vi söker dig som har en utbildning som studie-och yrkesvägledare med ett eller ett par års erfarenhet. Du trivs i skolans ombytliga miljöer och har ett förhållningssätt där allt är möjligt. Du är väl förtrogen med hur samhälle, arbetsliv och utbildning organiseras. Du har god insikt om människors karriärmönster och du som vägledare känner dig trygg med att hjälpa till att hantera frågor och funderingar kring val av utbildning, yrke och karriär.

Du är självklart välplanerad och strukturerad som person och har lätt att möta människor med olika förutsättningar och bakgrunder. Har du eget företag och vill arbeta som underkonsult åt oss är det också ett alternativ.

Du är varmt välkommen med din ansökan!

Vi intervjuar löpande och tillsättning kan ske innan annonstiden gått ut. Sök tjänsten via: https://clockworkpersonal.se/for-jobbsokande/

Besök oss gärna på:
www.pedagogjobb.nu
Facebook.com/skolbemanning
Instagram @skolbemanning
Mer info
Område Falun
Yrkesroll Utbildning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 juni 2019 (38 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Clockwork Skolbemanning & Rekrytering är företaget med mångårig erfarenhet av skolverksamhet. Vi bistår huvudmän och skolledare över hela landet med bemanning och rekrytering av all skolpersonal - från förskola till högskola. Vi arbetar mot samtliga skolformer och kan genom goda samarbeten och relationer skapa utrymme för det som vi tycker är viktigt - att du som skolledare och pedagog får vara elevernas främsta resurs för inlärning.

Vi har själva varit verksamma inom skolan i olika roller och har således en djup förståelse och insikt i uppdraget- så när ni samarbetar med oss, får ni all vår kompetens på köpet!

För dig som söker nya utmaningar, har vi stora nätverk. För dig som söker personal eller annat stöd, erbjuder vi skräddarsydda lösningar. Alla våra konsulter erbjuds "lön varje fredag", gemensamma aktiviteter samt stöd av legitimerade lärare. Vi är självklart auktoriserade och ISO-certifierade.

Vill du bli en av oss?
Registrera en jobbevakning via www.pedagogjobb.nu eller besök vår hemsida för mer information om hur vi arbetar och vad vi erbjuder www.clockworkpersonal.se