Dina arbetsuppgifter

Just nu söker vår samarbetsskola en musiklärare till grundskolan, åk F-6. Du är trygg och bekväm i att arbeta i ledarrollen, och är intresserad av att bygga upp ett härligt team av kvalificerad skolpersonal. I ditt arbete kommer du vara en förebild för barn och ungdomar i din omgivning. En utmaning som kan vara tuff ibland, men garanterat rolig och utvecklande! En viktig uppgift i din roll som musiklärare är att du kan skapa intresse och nyfikenhet för musik bland eleverna.

Tjänsten har en omfattning på 50% med omgående tillträde eller enligt överenskommelse. Detta är en visstidanställning t.o.m. 31/1-20 med eventuell förlängning.

Din profil

Du är behörig lärare eller har likvärdig utbildning. Även du som inte är behörig men har rätt erfarenhet och kompetens kan vara intressant. Du har bred kunskap inom musik och vi ser gärna att du har pedagogiska erfarenheter.

Är du den vi söker, tveka då inte utan skicka in din ansökan redan idag! Vi arbetar löpande med rekryteringsprocessen och tillsättning kan ske omgående.

Sök tjänsten via: www.clockworkpersonal.se/lediga-jobb

Har du frågor hör gärna av dig till ansvarig konsultchef:
Jesper Fahlström 073 351 27 45, jesper.fahlstrom@clwork.se

Besök oss gärna på:
Facebook.com/skolbemanning
Instagram @skolbemanning
www.pedagogjobb.nu
Mer info
Kontaktperson Jesper Fahlström
Telefon 073 351 27 45
Område Falun
Yrkesroll Utbildning, Lärare
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 31 jan 2020 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Clockwork Skolbemanning & Rekrytering är företaget med mångårig erfarenhet av skolverksamhet. Vi bistår huvudmän och skolledare över hela landet med bemanning och rekrytering av all skolpersonal - från förskola till högskola. Vi arbetar mot samtliga skolformer och kan genom goda samarbeten och relationer skapa utrymme för det som vi tycker är viktigt - att du som skolledare och pedagog får vara elevernas främsta resurs för inlärning.

Vi har själva varit verksamma inom skolan i olika roller och har således en djup förståelse och insikt i uppdraget- så när ni samarbetar med oss, får ni all vår kompetens på köpet!

För dig som söker nya utmaningar, har vi stora nätverk. För dig som söker personal eller annat stöd, erbjuder vi skräddarsydda lösningar.
Alla våra konsulter erbjuds "lön varje fredag", gemensamma aktiviteter samt stöd av legitimerade lärare. Vi är självklart auktoriserade och ISO-certifierade.

Vill du bli en av oss?
Registrera en jobbevakning via www.pedagogjobb.nu eller besök vår hemsida för mer information om hur vi arbetar och vad vi erbjuder www.clockworkpersonal.se