Lärare åk 4-6

Lärare åk 4-6

Dina arbetsuppgifter

Vi söker en lärare att undervisa i mellanstadiet och ansvara för en årskurs 4. Skolan är en mindre byskola cirka 30 minuter från centrala Falun. All personal arbetar nära varandra och ledningen finns också nära till hands. Skolan har nyligen byggts ut och har nya, fräscha lokaler som är anpassade efter verksamheten. I lärarlaget 4-6 finns behöriga lärare i alla ämnen men det behövs stärkas upp med ytterligare en lärare i valfria ämnen. För dig med en kreativ ådra finns möjlighet att undervisa i bild.

I årskurs 4 går 25 elever och mentorskap ingår i tjänsten. På skolan finns både specialpedagog, kurator, skolsköterska samt resurslärare. Detta är ett konsultuppdrag under resterande vårtermin. För dig med rätt kvalifikationer finns möjlighet att börja till hösten.

Din profil

Vi söker dig som är behörig/legitimerad 4-6 lärare, lärarstudent i slutet av studierna eller har relevant erfarenhet för tjänsten. Du har också erfarenhet av att leda klasser eller av att vara mentor. Du är en person som vill jobba i team och brinner för skolutvecklingsfrågor. Utöver det ser vi gärna att du välplanerad och har lätt för att bygga relationer med människor. Ditt engagemang för undervisning skapar en lärandemiljö för eleverna där de får möjlighet att utvecklas så långt som möjligt utifrån sina egna förutsättningar.

Är det dig vi söker? Du är varmt välkommen med din ansökan via: https://clockworkpersonal.se/for-jobbsokande/

Vi arbetar löpande med rekryteringsprocessen och tillsättning kan ske innan annonstiden löpt ut.

I denna rekrytering samarbetar skolan med Clockwork Skolbemanning & Rekrytering. Vid frågor är du varmt välkommen att höra av dig till ansvarig rekryterare Julia Thorsberg : 073-351 27 45

Titta gärna in på:
Facebook.com/skolbemanning
Instagram @skolbemanning
www.pedagogjobb.nu
Mer info
Kontaktperson Julia Thorsberg
Telefon 073 351 27 45
Område Falun
Yrkesroll Utbildning, Lärare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 28 apr (38 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Clockwork Skolbemanning & Rekrytering är företaget med mångårig erfarenhet av skolverksamhet. Vi bistår huvudmän och skolledare över hela landet med bemanning och rekrytering av all skolpersonal - från förskola till högskola. Vi arbetar mot samtliga skolformer och kan genom goda samarbeten och relationer skapa utrymme för det som vi tycker är viktigt - att du som skolledare och pedagog får vara elevernas främsta resurs för inlärning.

Vi har själva varit verksamma inom skolan i olika roller och har således en djup förståelse och insikt i uppdraget- så när ni samarbetar med oss, får ni all vår kompetens på köpet!

För dig som söker nya utmaningar, har vi stora nätverk. För dig som söker personal eller annat stöd, erbjuder vi skräddarsydda lösningar.
Alla våra konsulter erbjuds "lön varje fredag", gemensamma aktiviteter samt stöd av legitimerade lärare. Vi är självklart auktoriserade och ISO-certifierade.

Vill du bli en av oss?
Registrera en jobbevakning via www.pedagogjobb.nu eller besök vår hemsida för mer information om hur vi arbetar och vad vi erbjuder www.clockworkpersonal.se