Lärare matematik eller ma/no

Lärare matematik eller ma/no

Dina arbetsuppgifter

För kunds räkning söker vi en matematik och matematik/NO-lärare. Dina arbetsuppgifter är att planera och genomföra undervisning, samt göra bedömningar. Du kommer att undervisa i olika typer av elevgrupper och visst mentorskap ingår i tjänsten.

Tillträde är omgående eller enligt överenskommelse. För den ena tjänsten finns det möjlighet att börja i januari. Skolorna ligger i Falun samt i Falun med omnejd.

Din profil

För denna tjänst söker vi dig som är legitimerad lärare i matematik, matematik och NO - ämnena, eller har annan likvärdig utbildning. Kanske är du lärarstudent i slutet av studierna? Kanske är du pensionär som längtar tillbaka till skolans värld? Utöver din utbildning ser vi gärna att du är trygg i din roll som ledare och pedagog, samt är van att leda och utveckla andra. Du är kreativ och kan oftast lösa de problem som uppstår med tiden och har ett förhållningssätt där allt är möjligt.

Löning på fredag! Som medarbetare på Clockwork Skolbemanning & Rekrytering kan du välja att få din lön utbetald VARJE fredag.

Är det dig vi söker? Tveka inte, utan sök tjänsten redan idag. Vi intervjuar löpande och tjänsten kan tillsättas innan ansökningsperioden är slut.

Sök tjänsten via: www.clockworkpersonal.se/lediga-jobb

Besök oss gärna på: Facebook.com/skolbemanning Instagram @skolbemanning www.pedagogjobb.nu
Mer info
Kontaktperson Julia Thorsberg
Telefon 073-351 7 45
Område Falun
Yrkesroll Utbildning, Lärare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 23 dec (32 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Clockwork Skolbemanning & Rekrytering finns till för dig som vill arbeta i skolans värld, från förskola till högskola. Vi bistår skolor och förskolor med bemanning och rekrytering av skolledare, förskollärare, lärare och övrig skolpersonal. Ambitionen är att fylla personalbehovet utan att skolorna själva ska behöva ägna timmar åt administrativt arbete. Vidare vill vi komplettera den befintliga personalstyrkan med allt från elevhälsa, resurspedagoger till rektorer/rektorstöd samt handledning vid komplexa elevärenden. Allt för att du och dina kollegor faktiskt ska få mer tid till det som är viktigt - att vara elevernas främsta resurs för inlärning.

Vi är ett auktoriserat och ISO-certifierat bolag med kollektivavtal för lärare och annan skolpersonal.

Läs mer om oss på www.clockworkpersonal.se och www.pedagogjobb.nu