Lärare i no och matematik

Lärare i no och matematik

Om företaget

Vår samarbetsskola ligger i Falun. Skolan är en seriös och pedagogiskt inriktad skola, med mycket samarbete där man jobbar en hel del i projekt. Det går strax under 200 elever på skolan och personalen arbetar för att få eleverna att göra det bästa utifrån sina förutsättningar.

Relationer är viktigt - skolan är mån om att skapa goda relationer till varje individ. Trygghet, välmående, studiero och nära samarbete mellan personal, föräldrar och elever är bärande delar i verksamheten.

På skolan utgår man mycket från aktuell forskning i skolarbetet och man jobbar hårt för att koppla skolarbetet till verkligheten utanför skolan, för att på så vis öka elevernas motivation.

Dina arbetsuppgifter

För skolans räkning söker vi en ämneslärare i no och matematik till mellan- och högstadiet. Det är meriterande om du som söker är utbildad lärare och har lärarlegitimation.

Du arbetar enligt läroplanen och dina huvudsakliga uppgifter är att tillsammans med arbetslaget planera, genomföra, utvärdera och dokumentera det pedagogiska arbetet. Du som söker har goda IT-kunskaper. På skolan jobbar de mycket digitalt, de har digitala läroböcker och jobbar med lärplattformen Fronter.

Du kommer att arbeta heltid med tillträde 28/3. Uppdraget kommer att pågå under vårterminen.

Din profil

Som lärare i no/ma i detta uppdrag kommer du att arbeta som konsult. För dig med eget företag finns även möjlighet att ta uppdraget som underkonsult

Du är varmt välkommen med din ansökan!

Vi intervjuar löpande och tillsättning kan ske innan annonstiden gått ut. Sök tjänsten via: www.clockworkpersonal.se/lediga-jobb

Besök oss gärna på:
www.pedagogjobb.nu
Facebook.com/skolbemanning
Instagram @skolbemanning
Mer info
Kontaktperson Julia Thorsberg
Telefon 073-351 27 45
Område Falun
Yrkesroll Utbildning, Lärare
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 22 mars (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Clockwork Skolbemanning & Rekrytering är företaget med mångårig erfarenhet av skolverksamhet. Vi bistår huvudmän och skolledare över hela landet med bemanning och rekrytering av all skolpersonal - från förskola till högskola. Vi arbetar mot samtliga skolformer och kan genom goda samarbeten och relationer skapa utrymme för det som vi tycker är viktigt - att du som skolledare och pedagog får vara elevernas främsta resurs för inlärning.

Vi har själva varit verksamma inom skolan i olika roller och har således en djup förståelse och insikt i uppdraget- så när ni samarbetar med oss, får ni all vår kompetens på köpet!
För dig som söker nya utmaningar, har vi stora nätverk. För dig som söker personal eller annat stöd, erbjuder vi skräddarsydda lösningar.
Alla våra konsulter erbjuds "lön varje fredag", gemensamma aktiviteter samt stöd av legitimerade lärare. Vi är självklart auktoriserade och ISO-certifierade.

Vill du bli en av oss?
Registrera en jobbevakning via www.pedagogjobb.nu eller besök vår hemsida för mer information om hur vi arbetar och vad vi erbjuder www.clockworkpersonal.se