Lärare i matematik och NO

Lärare i matematik och NO

Om företaget

Skolan är en högstadieskola med elever i årskurserna 7-9. Skolan kan erbjuda mycket för den aktiva eleven; här finns både musikprofil, elevens val med möjlighet att utöva sport samt olika föreningar. För dig som pedagog väntar en engagerad och trevlig arbetsplats där alla arbetar för att förmedla kunskap och skapa trygghet.

Dina arbetsuppgifter

Till vår samarbetsskola söker vi en lärare i matematik och naturorienterande ämnen (NO). Undervisningen kommer ske i olika klasser i de olika årskurserna på högstadiet och som lärare kommer du att planera och genomföra undervisning samt bedöma och följa upp elevernas resultat. Du kommer även att vara med i ett arbetslag tillsammans med andra lärare där ni tillsammans jobbar för att eleverna ska nå så långt som möjligt i sin kunskapsutveckling. Ni kommer att jobba med kollegialt lärande i arbetslaget.

Tjänsten är heltid och tillsvidare. Tillträde är augusti eller enligt överenskommelse.

Din profil

Du är behörig/legitimerad lärare i matematik och ett eller flera av no-ämnena. Du är ämneskunnig i din kombination och har en god relationskompetens. Som person är du initiativrik och målinriktad, samt har lätt för att engagera och motivera ungdomar. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet och att du kan skapa goda relationer med elever, vårdnadshavare och arbetskamrater. Meriterande är om du tidigare arbetat inom högstadiet.

Är du redo för att arbeta på en engagerad och inspirerande arbetsplats där kunskap och samarbete verkligen ligger i fokus? Då är du varmt välkommen med din ansökan!

Vi intervjuar löpande och tillsättning kan ske innan annonstiden gått ut. Sök tjänsten via: www.clockworkpersonal.se/lediga-jobb

I denna rekrytering samarbetar skolan med Clockwork Skolbemanning & Rekrytering, som sköter hela processen. Vid frågor är du varmt välkommen att höra av dig till ansvarig rekryterare Julia Thorsberg på tfn: 073-351 27 45

Besök oss gärna på:
Facebook.com/skolbemanning
Instagram @skolbemanning
www.pedagogjobb.nu
Mer info
Område Falun
Yrkesroll Utbildning, Lärare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 9 juni 2019 (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Clockwork Skolbemanning & Rekrytering är företaget med mångårig erfarenhet av skolverksamhet. Vi bistår huvudmän och skolledare över hela landet med bemanning och rekrytering av all skolpersonal - från förskola till högskola. Vi arbetar mot samtliga skolformer och kan genom goda samarbeten och relationer skapa utrymme för det som vi tycker är viktigt - att du som skolledare och pedagog får vara elevernas främsta resurs för inlärning.

Vi har själva varit verksamma inom skolan i olika roller och har således en djup förståelse och insikt i uppdraget- så när ni samarbetar med oss, får ni all vår kompetens på köpet!

För dig som söker nya utmaningar, har vi stora nätverk. För dig som söker personal eller annat stöd, erbjuder vi skräddarsydda lösningar.
Alla våra konsulter erbjuds "lön varje fredag", gemensamma aktiviteter samt stöd av legitimerade lärare. Vi är självklart auktoriserade och ISO-certifierade.

Vill du bli en av oss?
Registrera en jobbevakning via www.pedagogjobb.nu eller besök vår hemsida för mer information om hur vi arbetar och vad vi erbjuder www.clockworkpersonal.se