Lärare i engelska på gymnasiet!

Lärare i engelska på gymnasiet!

Om företaget

Skolan har ett starkt varumärke och erbjuder en mångfald av program samt profiler - särskilt inom idrott. Detta gör att elever från hela Sverige söker sig till skolan och idag har skolan lite drygt 700 elever. På skolan finns även ett elevhälsoteam bestående av skolsköterska, kurator och specialpedagoger. Dessutom lägger skolan stor vikt vid kollegialt lärande och att utveckla gemensamma arbetssätt är en viktig del i arbetet.

Dina arbetsuppgifter

Du kommer att undervisa i engelska och hålla flera kurser inom ämnet. Förutom de vanliga uppgifterna som planering, undervisning, bedömning och utvärdering kommer du att vara mentor för ett mindre antal elever. Lärarna på skolan undervisar 900 minuter i veckan, vilket motsvarar ungefär 4 kurser, samt har minst tre timmars oavbruten planeringstid.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med start HT 18.

Din profil

Vi söker dig som är behörig ämneslärare i engelska. Du är trygg och kreativ som lärare och bekväm i din roll som ledare. Att lära på olika sätt är inga problem för dig, och att bemöta elevers olikheter är något som driver dig. Har du även god IT-vana är det meriterande.

Är det dig vi söker? Tveka inte, utan skicka in din ansökan redan idag! Vi arbetar löpande med rekryteringsprocessen och tillsättning kan ske innan annonstiden löpt ut.

Sök tjänsten via: www.clockworkpersonal.se/lediga-jobb

I denna rekrytering samarbetar skolan med Clockwork Skolbemanning & Rekrytering, som sköter hela processen. Vid frågor är du varmt välkommen att höra av dig till ansvarig rekryterare.

Titta gärna in på:
Facebook.com/skolbemanning
Instagram @skolbemanning
www.pedagogjobb.nu
Mer info
Kontaktperson Julia Thorsberg
Telefon 073-351 27 45
Område Falun
Yrkesroll Utbildning, Lärare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 1 juli (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Clockwork Skolbemanning & Rekrytering är företaget med bred kompetens och mångårig erfarenhet av skolverksamhet. Vi som arbetar här har själva varit verksamma inom skolan i olika roller och har således en djup förståelse och insikt i uppdraget. Sedan 2015 hjälper vi skolor att bemanna och rekrytera - allt från skolledare till förskollärare, lärare, elevhälsa och övrig skolpersonal. Vi arbetar mot förskola, grundskola, gymnasiet och vuxenutbildning, och kan genom goda samarbeten med olika skolor skapa utrymme för det som vi tycker är viktigt - att du som skolledare och pedagog får vara elevernas främsta resurs för inlärning.

Vill du arbeta med oss eller vår samarbetsskola? Besök vår hemsida www.clockworkpersonal.se för mer information och registrera din ansökan snabbt och enkelt via CV eller en intresseanmälan, då behöver du endast lämna dina kontaktuppgifter!