Lärare i Svenska och Engelska

Lärare i Svenska och Engelska

Dina arbetsuppgifter

För kunders räkning söker vi lärare i svenska och engelska till flera uppdrag. Dina arbetsuppgifter är att planera och genomföra undervisning, samt göra bedömningar. Du kommer att undervisa i olika typer av elevgrupper.

Tillträde är omgående eller enligt överenskommelse. Skolorna ligger i Falun och Säter.

Din profil

För denna tjänst söker vi dig som är legitimerad lärare, har annan likvärdig utbildning eller erfarenhet. Kanske är du lärarstudent i slutet av studierna? Kanske är du pensionär som längtar tillbaka till skolans värld? Utöver din utbildning/erfarenhet ser vi gärna att du är trygg i din roll som ledare och pedagog, samt är van att leda och utveckla andra. Du är kreativ och kan oftast lösa de problem som uppstår med tiden och har ett förhållningssätt där allt är möjligt.

Är det dig vi söker? Tveka inte, utan sök tjänsten redan idag. Vi intervjuar löpande och tjänsten kan tillsättas innan ansökningsperioden är slut.

Sök tjänsten via: www.clockworkpersonal.se/lediga-jobb

Besök oss gärna på: Facebook.com/skolbemanning Instagram @skolbemanning www.pedagogjobb.nu
Mer info
Kontaktperson Julia Thorsberg
Telefon 073-351 27 45
Område Falun
Yrkesroll Utbildning, Lärare
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 31 jan (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Clockwork Skolbemanning & Rekrytering är företaget med mångårig erfarenhet av skolverksamhet. Vi bistår huvudmän och skolledare över hela landet med bemanning och rekrytering av all skolpersonal - från förskola till högskola. Vi arbetar mot samtliga skolformer och kan genom goda samarbeten och relationer skapa utrymme för det som vi tycker är viktigt - att du som skolledare och pedagog får vara elevernas främsta resurs för inlärning.

Vi har själva varit verksamma inom skolan i olika roller och har således en djup förståelse och insikt i uppdraget- så när ni samarbetar med oss, får ni all vår kompetens på köpet!

För dig som söker nya utmaningar, har vi stora nätverk. För dig som söker personal eller annat stöd, erbjuder vi skräddarsydda lösningar.
Alla våra konsulter erbjuds "lön varje fredag", gemensamma aktiviteter samt stöd av legitimerade lärare. Vi är självklart auktoriserade och ISO-certifierade.

Vill du bli en av oss?
Registrera en jobbevakning via www.pedagogjobb.nu eller besök vår hemsida för mer information om hur vi arbetar och vad vi erbjuder www.clockworkpersonal.se