Sökes: lärare i matematik och fysik

Sökes: lärare i matematik och fysik

Om företaget

Skolan som vi samarbetar med är en gymnasieskola som är belägen i centrala Falun och har goda förbindelser med närhet till centralstationen. Ett tätt samarbete mellan lärare, elevhälsa och skolledning är något som kännetecknar skolan som arbetsplats.

Dina arbetsuppgifter

Till vår samarbetsskola i Falun söker vi nu en lärare i matematik och fysik. Som lärare kommer du att undervisa i dina respektive ämnen, bedöma och betygsätta samt bygga dina lektioner utifrån läroplanen.

Din profil

Vi söker nu dig som är legitimerad lärare inom matematik och fysik. Vidare har du elevernas lärande i fokus och arbetar för att de ska nå så långt som möjligt i sin kunskapsutveckling. Uppdraget kräver att du kan arbeta strukturerat utifrån en tydlig process, tydlig i din kommunikation och mån om att skapa goda relationer. Du har även god samarbetsfråga och ett positivt förhållningssätt.

Ansökan

Är det dig vi söker?
Skicka in din ansökan till oss redan idag! Vi arbetar löpande med rekryteringsprocessen och tillsättning kan ske innan annonstiden löpt ut.
Sök tjänsten via: www.clockworkpersonal.se/lediga-jobb

I denna tillsättning samarbetar skolan med Clockwork Skolbemanning & Rekrytering som sköter hela processen. Vid frågor är du varmt välkommen att höra av dig till ansvarig rekryterare.

Följ oss:
www.linkedin.com/company/clockwork-skolbemanning www.facebook.com/skolbemanning

Få förslag på tjänster som passar dig.
www.pedagogjobb.nu
Mer info
Område Falun
Yrkesroll Utbildning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 10 juni 2022 (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Clockwork skolrekrytering rekryterar och bemannar all skolpersonal över hela Sverige.

Med stora upparbetade nätverk och fokus på hög kvalité har vi snabbt fått förtroende av Sveriges största utbildningsföretag och kommuner.

Vi är inte ytterligare ett bemanningsföretag, vi är Clockwork - och vi kan skola! Vi har själva bakgrund som lärare, så när ni samarbetar med oss får ni all vår kompetens på köpet.

Läs mer om vår resa: www.clockworkpersonal.se/skolbemanningochrekrytering