Serviceinriktad personbilsmekaniker

Serviceinriktad personbilsmekaniker

Dina arbetsuppgifter

För kommande uppdrag hos våra kunder i och omkring Falun/Borlänge söker vi nu dig som vill fortsätta att utvecklas inom personbilsmekanik. Gillar du att skruva på fritiden och har ett genuint intresse för bilar? I rollen som personbilsmekaniker kommer du till vardags att arbeta med felsökning, service och övriga reparationer. Du kommer att arbeta med ett antal olika bilmärken, nya som gamla bilar. Tjänsten kommer även att innebära kundkontakt via personliga möten samt telefon.

Din profil

Vi tror att du som söker har ett stort intresse för motorer! Som person är du en teamspelare som trivs som bäst när det är högt tempo. Du har samtidigt förmågan att kunna prioritera dina arbetsuppgifter på ett effektivt och strukturerat sätt. Du är engagerad och drivs av ständig utveckling och att hålla dig uppdaterad inom den senaste tekniken. B-körkort samt utbildning eller erfarenhet inom personbilsmekanik är ett krav. Ytterligare en förutsättning för arbetet är att du har god datorvana, samt att du behärskar svenska i både tal och skrift.

Du blir anställd av Clockwork och arbetar på uppdrag hos vår kund. Beroende på uppdrag finns det möjlighet till anställning direkt hos kund. Arbetet som konsult hos Clockwork ger dig ett brett kontaktnät, goda karriärmöjligheter samt riktigt goda chanser att påverka såväl arbetssituation som personlig utveckling. Som anställd hos oss får du en attraktiv anställning med marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal. För att passa in i rollen som konsult ser vi att glädje, engagemang och affärsmässighet speglar din personlighet.

Urval av ansökningar kommer att pågå löpande under hösten/vintern.

För eventuella frågor, kontakta gärna konsultchef Helene Söderlund, helene.soderlund@clwork.se
Mer info
Område Falun
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Mekanik
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 12 jan 2020 (27 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i "bättre framtidsbranschen" - för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet att rätt människa på rätt plats gör skillnad. Därför är det viktigt för oss att ha koll på varje marknad, varje företag och varje medarbetare. Och därför är det viktigt för oss med en stark lokal närvaro. Du möter oss i tretton städer från Stockholm i söder till Piteå i norr.
Läs mer på www.clockworkpersonal.se