Student? Vi söker extrapersonal inom lager till Dagab i Borlänge

Student? Vi söker extrapersonal inom lager till Dagab i Borlänge

Om företaget

Dagab Inköp & Logistik AB är en gemensam organisation för inköp, lager och transport till Willys, Hemköp och Axfoods övriga butikskedjor. Vi på Dagab bidrar till att öka butikernas försäljning och lönsamhet genom effektiva, miljövänliga och kundanpassade logistiklösningar. Vårt uppdrag är att se till att butiken får rätt varor, på rätt sätt och i rätt tid.

Dina arbetsuppgifter

Arbetet är framförallt förlagt till vardagar i slutet av veckan med fokus på dagtid 7-16. Det finns även möjlighet till arbete på helger. Arbetet börjar med 1-2 veckors upplärning som sker på heltid måndag-fredag,
Vi ser att du som lagermedarbetare på Dagab kan och vill arbeta 1-2 gånger i veckan under terminstid. Eftersom du lägger dig tillgänglig för arbete vecka för vecka fungerar det utmärkt att kombinera med studier, en annan huvudsaklig sysselsättning eller eget företag. Under storhelger och under somraren finns möljighet att arbeta upp till heltid.

Din profil

Vi söker dig som trivs med att arbeta med kroppen samt har en god fysik. Detta krävs då arbetet består av många och tunga lyft. Du har ett bra sinne för ordning och noggran i ditt arbete. Att du sedan kan kombinera dessa egenskaper med ett högt arbetstempo gör att detta arbetet passar dig. För att anställas och vara anställd i denna tjänst krävs det att du studerar eller har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%.
Truckutbildning, arbetsplatsintroduktion, säkerhetsregler, säkerhetsgenomgångar och övriga instruktioner sker på svenska vilket innebär att du behöver behärska det svenska språket bra.
Mer info
Område Falun
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 30 nov 2020 (35 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i "bättre framtidsbranschen" - för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet att rätt människa på rätt plats gör skillnad. Därför är det viktigt för oss att ha koll på varje marknad, varje företag och varje medarbetare. Och därför är det viktigt för oss med en stark lokal närvaro. Du möter oss i tretton städer från Stockholm i söder till Piteå i norr.
Läs mer på www.clockworkpersonal.se