Redovisningsekonom för kommande uppdrag

Redovisningsekonom för kommande uppdrag

Dina arbetsuppgifter

För kommande uppdrag hos våra kunder i Falun och Borlänge söker vi nu dig som är ute efter nya utmaningar inom ekonomi. Vanliga ansvarsområden som redovisningsekonom kan vara inom kund- och leverantörsreskontra, löpande redovisning, avstämningar, skatt- och momsrapportering. Det dagliga arbetet kan också innebära en stor kontaktyta inom och utanför organisationen. Har du särskilda intresseområden inom ekonomi? Här finns möjlighet att matcha dessa utifrån kundens behov!

Arbetstider och omfattning på anställningen varierar såklart beroende på uppdrag, så vi tar gärna emot din ansökan oavsett om du vill arbeta heltid eller deltid. Det är alltid en fördel om du är tillgänglig med kort varsel.

Din profil

Vi söker dig som är hemma i bokföringens ordning och van att arbeta i olika system. Du har ett öga för detaljer, är trygg i ditt arbetssätt och bekväm i situationer där du får ta egna initiativ likväl som att föreslå förbättringar. Vi tror att du passar i en sådan här roll om du är lösningsorienterad, driven och strukturerad. Tack vare din positiva inställning och servicekänsla bidrar du med god stämning till såväl medarbetare som kunder.

Vi ser gärna att du har en ekonomisk bakgrund, förslagsvis eftergymnasial utbildning eller arbetslivserfarenhet inom ekonomi. Dina datakunskaper är goda och erfarenhet av att ha jobbat i stora affärssystem är meriterande.

Ansökan

Urvalsprocessen pågår löpande under kommande period. Då urvalsprocessen sträcker sig över en längre tid kan responsen på din ansökan eventuellt dröja, men alla sökande kommer få återkoppling.

Är du nyfiken på om vi kan matcha dig med en ny och spännande tjänst? Då ser vi fram emot att läsa din ansökan! Sista ansökningsdag är 2022-05-31. För mer information är du varmt välkommen att kontakta Olivia Sandberg på olivia.sandberg@clwork.se. Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Falun
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 31 maj 2022 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Hej! Det är vi som är Clockwork. Enligt Bolagsverket tillhör vi bemanningsbranschen men vi ser det inte som att vi arbetar med bemanning (inte bekvinning heller, för den delen) - vi jobbar med människor! Visst, vi rekryterar chefer och specialister, vi kompetensförsörjer industrier, teknikbolag, handelsföretag och andra, vi hjälper skolor att höja sin kompetens och vi matchar talanger och förmågor mot arbetsmarknadens behov. Men vårt erbjudande handlar egentligen om en enda sak: kraften att gå framåt. Därför säger vi hellre att vi är i "bättre-framtids-branschen". Med hög kompetens, personligt engagemang och ett prestigelöst arbetssätt är det vår ambition att varje dag vara en laddstation för människor och företag som vill utvecklas. Du kan hämta kraft hos oss i över tjugo städer från Stockholm i söder till Luleå i norr. Läs gärna mer på www.clockworkpeople.se