Receptionist vid behov

Receptionist vid behov

Dina arbetsuppgifter

Tjänsten som receptionist är bred och ingen dag är den andra lik. Du är spindeln i nätet och kommunicerar dagligen med övriga medarbetare. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att vara behjälplig för besökare och medarbetare på bästa möjliga sätt via telefon, mail och direkt över receptionsdisken. Det förkommer dagligen att aktivera passerkort, hantera inkommande och utgående post och mail, beställa lunch och boka konferenser.

Din profil

Som person är du serviceinriktad, driven och har en positiv inställning till det du gör. Du är en god lyssnare och en handlingskraftig problemlösare som inte är rädd för att ta egna initiativ. Vidare är du flexibel och ska vara beredd på att hoppa in och arbeta med kort varsel då uppdraget kan starta omgående.

Vi söker dig som har en annan huvudsaklig sysselsättning om minst 50%. Förslagsvis studerar du eller har ett annat jobb vid sidan av. Detta är ett perfekt tillfälle för dig som är student och vill tjäna lite extra pengar! Det är meriterande om du behärskar flera språk samt har B-körkort och tillgång till bil. Att hjälpa kunder på både svenska och engelska tillhör vardagen i arbetet. Arbetet är dagtid under vardagarna.

Du blir anställd av Clockwork och arbetar på uppdrag hos vår kund i Falun. Arbetet som konsult hos Clockwork ger dig ett brett kontaktnät, goda karriärmöjligheter samt riktigt goda chanser att påverka såväl arbetssituation som personlig utveckling. Som anställd hos oss får du en attraktiv anställning med marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal. För att passa in i rollen som konsult ser vi att glädje, engagemang och affärsmässighet speglar din personlighet.

För mer information är du varmt välkommen att kontakta Julia via mail, julia.wiklund@clwork.se

Vi tillsätter medarbetare kontinuerligt och arbetar därför löpande med intervjuer. Ansök så snart som möjligt via www.clockworkpersonal.se
Mer info
Område Falun
Yrkesroll Hotell & Restaurang, Reception
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 30 nov (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i "bättre framtidsbranschen" - för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet att rätt människa på rätt plats gör skillnad. Därför är det viktigt för oss att ha koll på varje marknad, varje företag och varje medarbetare. Och därför är det viktigt för oss med en stark lokal närvaro. Du möter oss i tretton städer från Stockholm i söder till Piteå i norr.
Läs mer på www.clockworkpersonal.se